BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’in maç sonu değerlendirmesi

19 Mart 2019 Salı 23:49

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Buducnost Voli galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maçı değerlendiren Zeljko Obradovic, “Maçı iki farklı şekilde oynadığımız çok net ve bazı oyuncular da maçın içinde değildi. Bunun da sebebini biliyorlar. 40 dakika boyunca savaşmazsanız çok zorlanacağınıza dair bir örnekti. İkinci yarıda özellikle son çeyrekte maçı değiştirme şekillerinden dolayı mutluyum ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımızı da bu muhteşem atmosfer için tebrik ediyorum. Buducnost çok iyi bir maç oynadı. Buraya gelirken akıllarında onlar için daha önemli olan Adriyatik Ligi vardı ama çok iyi oynadılar.” dedi.
 

Geçtiğimiz Haziran başında takımın sahiplerinden ve eski başkanlarından Pavlos Giannakopoulos’un kardeşi Thanasis Giannakopoulos’un hayatını kaybetmesine ilişkin konuşan Zeljko Obradovic, “Bir kişiyle 13 yıl geçirince ve size her konuda yardım eden birisi olunca zor oluyor. üç kardeşi de kaybettik. Çok üzgünüm. Ailesine, kızına ve eşine başsağlığı diliyorum. Bana çok yardımı dokundu. Sadece bana değil, birlikte çalıştığımız herkese yardımı dokunan birisiydi. Ömür boyunca hepsi kalbimizde olacak ve herkes onların basketbol adına yaptıklarını hatırlayacak. Özellikle Panathinaikos için yaptıklarını.” ifadelerini kullandı.

Fikstür sıkışıklığı hakkında sorulan soruya ise Obradovic, “Herkes için aynı durum geçerli. CSKA Moskova’ya karşı daha iyi konsantrasyon ve motivasyon ile oynamamız gerekiyor. Umarım daha çok oyuncudan katkı alabiliriz.” şeklinde cevap verdi.

Taraftarlarımızın desteklerinden ötürü çok mutlu olduğunu dile getiren Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Bir kere daha onlara teşekkür ediyorum. Bir maçımız daha var evimizde. Maccabi karşılaşmasında da taraftarlarımıza bakacağız. O zaman taraftar sayısıyla ilgili bir yorum yaparız. Bugünkü destekten dolayı gerçekten çok mutluyum. Galibiyet konusunda takıma çok yardımcı oldular.” dedi.