BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Melih Mahmutoğlu Türk Telekom maçını değerlendirdi

16 Şubat 2019 Cumartesi 22:34

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ile takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Türk Telekom galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Karşılaşmayı ve galibiyeti değerlendiren Zeljko Obradovic ile Melih Mahmutoğlu, yarın Anadolu Efes ile oynanacak final maçıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, “Herkese iyi akşamlar. Tamamen beklediğimiz gibi bir maç oldu. Çok zorlu ve duygusal bir maçtı. Türk Telekom’un çok büyük motivasyonla oynayacağını biliyorduk. Bizim tarafımızın da aynı motivasyonda olması gerekiyordu. İki taraf da maçı kazanmak istediğini son saniyeye kadar savaşarak gösterdi. Türk Telekom’u tebrike diyorum çünkü sonuna kadar savaştılar. Son iki dakikadaki teknik detaylar maçın sonucunu belirlemiş oldu. Önemli anda 3 tane güzel savunmamız ve Kostas’ın yaptığı bir hücumumuz oldu. Bu da maçın en önemli anlarındandı. Bu maç üzerine düşünecek çok vaktimiz yok. Yarın final var. Oyuncularımı bir kupa daha kazanmak için bir şans elde etikleri için tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum. Umarım yarın da aynı desteği verirler.” dedi.

Melih Mahmutoğlu: Sert bir maçtı

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise, “Başından sonuna kadar sert bir maç oldu. Biz de sertliğe kurallar içinde karşılık vermeye çalıştık. Telekom kendi evinde oynuyor. Sonuçta kendi salonu. Taraftar çoğunluğumuz olsa da gerçekten sert bir maçtı. Önemli olan sonuçtur. Sonuna kadar takım iyi savaştı. Türk Telekom’u da tebrik ediyorum.  Yarın final maçı. Güzel giden sezonu sezon ortasında kupayla taçlandırmak istiyoruz. Yarın Anadolu Efes’le oynayacağız. Birçok kez karşılaştık. İki takımda birbirini çok iyi tanıyor. Tüm enerjimizle, full konsantre bir şekilde, seyircimizin de desteğiyle, yarın salonun tamamen Fenerbahçe taraftarı ile dolacağına inanıyorum. Onları bekliyoruz. İnşallah kupayı taraftarımıza armağan ederiz." ifadelerini kullandı.