BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Bugünkü oynama şeklimizden çok memnunum

09 Şubat 2019 Cumartesi 00:29

Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularımızın Yunanistan temsilcisi Panathinaikos karşısında konsantrasyonlarının iyi olduğunu ve iyi bir maç oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Beko’nun Başantrenörü Zeljko Obradovic, Panathinaikos'a karşı oynamanın kendisi için özel olduğunu ifade ederek, "Panathinaikos agresif oynamaya çalışan bir takım. Rakibe top kaybı yaptırıp kolay sayılar bulmaya çalışıyor. Bugün oynama şeklimizden çok memnunum. Oyun planımıza uyduk. Oyuncularımızın konsantrasyonu iyiydi. İyi bir maç oynadığımıza inanıyorum. Önemli bir galibiyetti, oyuncularımı tebrik ediyorum." dedi.

Tarık Biberovic'in ilk maçının olduğunun hatırlatılması üzerine, Başantrenörümüz, şunları söyledi:

"Genç bir oyuncu. Sezon başından beri bizimle ve sonunda kadroya girdi. Çok yetenekli bir oyuncu. Olması gereken seviye gelmek istiyorsa çok çalışması gerekiyor. Her şey ona bağlı. Biz ona yardımcı olup diğer gençler gibi şans vermeye hazırız."

Bitime 8 hafta kala playoff oynamayı garantilediklerini vurgulayan Zeljko Obradovic, "Oyuncularımı gösterdikleri performans için tebrik ediyorum. Hedeflerimizden biri sezonu ilk 8 içinde bitirmekti. Daha 8 maç var ve saha avantajı çok önemli." diye konuştu.