BASKETBOL

Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı, TEGV’li çocukların katılımıyla düzenlendi

15 Şubat 2019 Cuma 14:27

2019 Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı, yarı finale yükselen dört takımın başantrenör ve kaptanlarının yanı sıra Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) çocuklarının da katılımıyla Ankara’da düzenlendi.

Ankara Latanya Hotel’de düzenlenen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yöneticileri ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocuklarının yanı sıra; kupada yarı final oynayacak Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan ve Türk Telekom takımlarının başantrenörleri ve kaptanları katıldı.

Toplantıda söz alan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Ankara’da farklı organizasyonlar çerçevesinde sıklıkla bulunuyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası başta olmak üzere burada olmak bizler için mutluluk verici. Burada kendimizi rahat hissediyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve herkese çok teşekkür ediyorum. Yarın çok iyi oynayan bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Biz de bu sene çok başarılıyız. Ama bu kupalar farklı bir karaktere sahip. Çok iyi hazırlanmamız lazım. Umarım iyi bir oyun olur ve herkes keyif alır.” dedi.

Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu ise, “Burada yer almaktan ve yarı finalde olmaktan mutluyuz. Adım adım düşündük. İlk maçımızı kazandık. İstediğimiz gibi bir maç oldu. Türk Telekom gibi kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Yakın zamanda kendileriyle oynadık. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp finale kalmak istiyoruz. Umarım Türkiye Kupası’nı kaldırabiliriz. Bunun için önce Türk Telekom’u geçmemiz gerekiyor. İnşallah herkes için sağlıklı bir kupa olur.” ifadelerini kullandı.

TEGV’li çocuklardan başantrenör ve kaptanlara sürpriz

Basın toplantısının soru-cevap bölümünde, başantrenör ve kaptanlara başarılarının sırlarını soran TEGV çocukları, toplantının sonunda dört başantrenöre, yaptıkları resimleri hediye etti.

2019 Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı, TBF yöneticileri, yarı finalde mücadele edecek ekiplerin başantrenör ve kaptanları ve TEGV’li çocukların kupayla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Haberin diğer fotoğrafları

/