BASKETBOL

Fenerbahçe Beko 90-82 Bayern Münih

08 Kasım 2019 Cuma 22:42

Turkish Airlines EuroLeague 7. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 90-82 galip ayrıldı. Ekibimizin en skorer oyuncusu 19 sayıyla Derrick Williams olurken; onu 14 sayıyla Melih Mahmutoğlu takip etti. Sloukas 13, De Colo 12, Kalinic 10, Vesely 8, Datome 5, Lauvergne 4, A. Muhammed 3, Ahmet ise 2 sayı üretti.
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevil Zeynep Becan ve Alper Pirşen de izledi.
 
Zeljko Obradovic yönetimindeki Ekibimiz maça; Nando de Colo, Jan Vesely, Kostas Sloukas, Derrick Williams ve Nikola Kalinic beşiyle başladı.
 
İlk çeyreğe Jan Vesely’nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Derrick Williams ile skoru 11-11’de eşitledi. Televizyon molasından sayılarla dönen rakibimiz olurken; Takımımız Çeyreği Joffrey Lauvergne’nin basketiyle 18-15 önde tamamladı.
 
İkinci çeyrek karşılıklı sayılara sahne olurken; her iki takım da skor avantajını eline almakta zorlandı. Kaptan Melih Mahmutoğlu’nun üç sayılık isabetleriyle 28-25 öne geçen Fenerbahçe Beko, Derrick Williams’ın basketleriyle de soyunma odasına 40-39 önde giden taraf oldu.
 
İkinci yarıya Nando de Colo’nun sayılarıyla başlayan Ekibimiz, yine de Colo ile skoru 51-51’de eşitledi. Bu bölümde her iki takım da sayı üretmekte zorlanırken; bitime son iki dakika kala Fenerbahçe Beko 57-56 öne geçti. Ancak rakibimizin Paul Zipser ile sayılar üretmesine engel olamayan Takımımız, üçüncü çeyreği 61-62 geride tamamladı.
 
Son çeyreğe Jan Vesely ve Nikola Kalinic’in sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Datome ile farkı 6 sayıya çıkardı(70-64). Bu bölümde etkili hücum organizasyonlarıyla skor üstünlüğünü eline alan Takımımız, karşılaşmayı 90-82 kazandı.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları