BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile Derrick Williams’ın maç önü görüşleri

14 Kasım 2019 Perşembe 15:50

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 8. hafta maçında CSKA Moskova’ya konuk oluyor. Universal Sports Hall’da yarın oynanacak mücadele öncesinde Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Derrick Williams açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, CSKA gibi sezonun favori takımlarından birine karşı oynayacaklarını ancak yüksek konsantrasyonla parkede olmaları gerektiğini söylerken, Derrick Williams ise, deplasmanda maç kazanmanın son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de yeni bir karşılaşma. Sezonun favorilerinden birine karşı oynayacağız ve rakibimizin son şampiyon olduğunu biliyoruz. Bu sezon farklı bir kadroları var ama basketbollarının geçmiş yıllardaki seviyede olduğunun farkındayız. CSKA çok kaliteli bir ekip. Ancak biz de en yüksek konsantrasyonla parkede olmalı ve mümkün olan en iyi oyunu sergilemeliyiz.” dedi.

Derrick Williams ise, “CSKA’nın harika bir takım olduğunu ve geçen sezonun şampiyonu unvanını taşıdığını biliyoruz. Deplasmanda çok zorlu bir mücadele olacak. Herkes CSKA’nın kadrosunda çok kaliteli oyuncular olduğunu biliyor. Sahaya çıkıp deplasmandaki ilk galibiyetimizi alabilmek adına mücadele etmek için sabırsızlanıyoruz. Takım olarak karakteriniz sezon ilerledikçe oluşur ve gelişir. Son birkaç haftadır zorlu bir yoldan geçiyoruz. Son iki maçımızı kazandık ve bu galibiyet serimizi, özellikle de deplasmanda sürdürmek istiyoruz. Bana göre deplasmanda kazanabilmenin anlamı çok daha farklı. Söylediğim gibi; cuma günü parkeye çıkmak, çok iyi bir takıma karşı mücadele etmek ve takım olarak karakterimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Basın Fotoğrafları