BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Melih Mahmutoğlu’nun maç önü görüşleri

24 Ekim 2019 Perşembe 16:13

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2019-20 sezonu 4. hafta maçında AX Armani Exchange Milan’a konuk oluyor. 25 Ekim Cuma günü Mediolanum Forum’da oynanacak maçla ilgili Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile kaptan Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.
 
Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Bizim için çok zorlu bir dönem başlıyor. Kısa sürede çok fazla sayıda maç oynayacağız. Dokuz gün içerisinde beş karşılaşmaya çıkacağız. İlk sınavımızı da yarın Milano’da vereceğiz. Elbette Ettore Messina’nın Milano’nun başına geçmiş olması birçok şeyi anlamamızı kolaylaştırıyor. Bu, Ettore Messina’nın takımı. Her şey kontrol altında ve oynamak istedikleri basketbol da çok açık. Oyunlarında birçok taktik detay var. Eğer pozitif bir sonuç almak istiyorsak, çok çok iyi bir maç oynamaya hazır olmalıyız.” dedi.
 
Kaptan Melih Mahmutoğlu ise, “Bizim için önemli bir haftaya girdik. Hem EuroLeague’de hem de kendi ligimizde çok önemli birer maça çıkacağız. Cuma günü Milano deplasmanındayız. Rakibimiz oldukça güçlü bir takım. Çok tecrübeli bir koç tarafından çalıştırılıyorlar. Rodriguez ve Scola gibi üst seviye oyunculara sahipler ve her ikisi de sezona oldukça iyi başladı. Roll, Micov, White ve Brooks da EuroLeague tecrübesine sahip isimler. Milano da bizim gibi bazı sakatlık sorunları yaşadı. Ancak iyi basketbol oynuyorlar ve sahada fiziksel olarak çok güçlü kalabiliyorlar. Panathinaikos mücadelesinde de deplasmanda önemli bir galibiyete imza attılar. Sezonun ilk iki deplasmanında istediğimizi alamadık ancak bu kez daha iyi bir dış saha performansı ortaya koymak istiyoruz. Kesinlikle zorlu ama bir o kadar da güzel bir karşılaşma olacak.” şeklinde konuştu.