BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Leo Westermann’ın Kızılyıldız maçı öncesi görüşleri

09 Ekim 2019 Çarşamba 15:24

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2019-2020 sezonu ikinci maçında Kızılyıldız’a konuk olacak. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile Fransız oyuncumuz Leo Westermann, Kızılyıldız maçına ilişkin resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, kaliteli bir takımla oynayacaklarını ve kazanmak için iyi bir maç çıkarmaları gerektiğini belirtirken, Leo Westermann ise deplasmanda oynayacak olmalarının zorluğuna dikkat çekti.

Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de ikinci maça çıkıyoruz ve yine deplasmandayız. Stark Arena’da yine harika bir atmosfer olacağını biliyoruz. Geçen sezonla kıyasladığımızda, kadrosunda çok fazla değişiklik yapmış bir rakiple oynayacağız. Ama bana göre Kızılyıldız çok kaliteli bir takım ve mutlaka en iyi sekiz takım arasında olmak için savaşacaklardır. Kazanabilmek için çok çok iyi bir maç oynamamız gerekiyor. Kendimizi hazırlamalı ve karşılaşmayı kazanabilmek için gerekli seviyeye takım olarak çıkabilmeliyiz.” dedi.
 
Leo Westermann ise, “Kızılyıldız’a karşı oynamak her zaman zordur ve özellikle onların evinde zorluk derecesinin arttığını biliyoruz. Rakibimiz, iki yıllık bir aranın ardından EuroLeague’de mücadele ediyor ve evlerinde ilk maça çıkacaklar. Çok kalabalık bir ortam ve çok sert bir mücadele bizi bekliyor olacak. İlk dakikadan itibaren buna hazır olmalıyız, çünkü rakibimizin maça direnç ve sertlik koyacağını biliyoruz. Bu karşılaşma için tüm detaylara çalışmış bir şekilde hazır olmalıyız.” şeklinde konuştu.