FUTBOL

WinWin talihlileri Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızla bir araya geldi

16 Ekim 2019 Çarşamba 09:58

Fener Ol kampanyası kapsamında hayata geçirilen WinWin projesinde Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızla bir araya gelme hakkı kazanan talihliler, ödüllerine kavuştu.
 
WinWin talihlileri, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın teknik heyeti ve basketbolcularıyla bir araya geldi. Etkinlikte Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mustafa Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Esra Nazlı Ercan ve İlker Dinçay da yer aldı.
 
EuroLeague’in üçüncü haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Kirolbet Baskonia ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Beko’nun şut antrenmanının son bölümünü izleyen talihliler, antrenman sonrası yöneticilerimiz, Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini, Takım Menajerimiz Cenk Renda ve basketbolcularımızla bir araya geldi. 
 
Etkinlikte yöneticilerimiz ve basketbolcularımız talihlilerle yakından ilgilendi, sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi. Talihliler, basketbolcularımızdan imza almayı da ihmal etmedi.
 
Sıcak samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinliğin ardından talihliler böyle özel bir günü yaşattıkları için Fenerbahçe ailesine teşekkür ettiklerini ifade etti.
 
WinWin dâhilindeki diğer ödüller de ilerleyen günlerde talihlilere teslim edilecek.

Fener Ol’a destek olarak Fenerbahçe’nin yanında olmak için: www.fenerbahce.org/fenerol
 
Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları