BASKETBOL

Fenerbahçe Beko taraftarlarımızla buluşuyor! Ülker Spor ve Etkinlik Salonu bu akşam taraftarlarımızı özel sürprizlerle ağırlayacak

17 Ekim 2019 Perşembe 16:10

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, bugün 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Turkish Airlines EuroLeague’de, Kirolbet Baskonia’yı ağırlıyor.
 
Ekibimiz, bu mücadeleyle birlikte 2019-20 sezonunda ilk kez kendi evinde taraftarlarımızla buluşacak. Bu önemli akşamda, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yerlerini alacak, takımımızın her daim en büyük gücü ve motivasyon kaynağı olan taraftarlarımızı çok özel sürprizler bekliyor.
 
Büyük Fenerbahçe taraftarımız Baskonia maçından itibaren başlayacak uygulamalarla salonumuzda “Beko ile şampiyonlar gibi poz ver” ekranlarıyla tanışacak. Türkiye’de ilk kez Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yapacağı ve sezon içerisinde yapılacak geliştirmelerle yayılımı daha da artacak bu yeni uygulamayla birlikte taraftarlarımız, farklı bir salon ve maç deneyimi yaşama şansını elde edecek. 
 
Taraftarlarımız, bu akşamki mücadelede salonumuzdaki alanlara yeni sezona özel olarak uygulanan yeni tasarımları da görme şansı yakalayacak. Aynı zamanda taraftarlarımız, “Beko Lounge” alanında kurgulanan “Beko fan zone” bölümünde farklı yarışmalara katılma ve sürpriz hediyeler kazanma şansı da elde edecek.
 
En büyük gücümüz olan taraftarlarımızın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu tribünlerinde sonsuz destek ve tezahüratlarıyla Fenerbahçe Beko için bir kez daha eşsiz bir ortam yaratacağı ve aynı zamanda salonumuzdaki yeniliklerle tanışacağı bu özel akşamın, Fenerbahçe Beko’nun 2019-20 EuroLeague sezonundaki ilk zaferiyle noktalanmasını diliyoruz.