BASKETBOL

EuroLeague’de genel menajerler anketine Fenerbahçe Beko damga vurdu

09 Ocak 2019 Çarşamba 22:21

Turkish Airlines EuroLeague’de her yıl 16 takımın genel menajerlerine yöneltilen sorularla düzenlenen ve Avrupa basketbolunun en prestijli anketlerinden biri olan EuroLeague Genel Menajerler Anketi’nin ilk bölümünün sonuçları açıklandı. Fenerbahçe Beko, birçok alanda anket sonuçlarına damgasını vurdu.
 
Ekibimiz, “Final Four’da Yer Alması Beklenen Takım” kategorisinde bütün genel menajerlerin oyunu alan iki takımdan biri oldu. Fenerbahçe Beko gibi Real Madrid de bu alanda %100 oy alırken, CSKA Moskova %93.33, Olympiacos ise %80.0 oy aldı.
 
Takımımız “Eşleşmesi En Zor Takım” kategorisinde de %37.50 ile ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe Beko’yu %18.75 ile Real Madrid ve Zalgiris Kaunas takip etti.
 
Fenerbahçe Beko “İzlemesi En Keyifli Takım” başlığında da ilk sırayı Real Madrid ile paylaştı. Her iki takım da %25.0 oy alırken, üçüncü sırada ise %18.75 ile Olimpia Milan yer aldı.
 
Fenerbahçe Beko Baş Antrenörü Zeljko Obradovic “En İyi Antrenör” bölümünde, oyların %62,5’ini alarak ilk sırada yer aldı. Obradovic’i %18.75 ile David Blatt, %12.5 ile Pablo Laso izledi.