BASKETBOL

Bayern Münih maçı öncesi görüşler

30 Ocak 2019 Çarşamba 22:39

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında Bayern Münih’e konuk oluyor. 31 Ocak Perşembe günü Audi Dome’da oynanacak maç öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Erick Green Resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic: "EuroLeague’de yeni bir maça çıkıyoruz. Savunmada ve hücumda her zaman düzenli basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bireysel yeteneklere sahipler ama daha önemli olan, takım olarak oynayabilmeleri. Topu paylaşıyorlar ve maçın her anında önemli detayların farkında olacak şekilde oynuyorlar. Buraya Bayern Münih’e büyük saygı duyarak ve İstanbul’da oynadığımız maçta yaşadığımız zorluğu unutmamaya çalışarak geldik."

Erick Green: "Harika bir maç olacak. Evlerinde çok iyi basketbol oynuyorlar. Bayern ile son karşılaşmamızda bizi çok zorlamışlardı. Bu maçı da düşünerek iyi hazırlanmaya çalıştık. Oyun planımıza sadık kalmalı ve topu paylaşabilmeliyiz. Savunmada iyi bir performans ortaya koymalı ve onların hücum ribaundlarında etkili olmalarını engellemeliyiz. Bence harika bir mücadele olacak. "