BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Sinan Güler’in maç önü görüşleri

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:40

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 14. hafta mücadelesinde Buducnost VOLI takımına konuk oluyor. 20 Aralık Perşembe günü oynanacak maç öncesinde Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile milli oyuncumuz Sinan Güler, Resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Rakibi durdurmaları konusuna vurgu yapan Zeljko Obradovic: “EuroLeague’de çift maç haftaları her zaman zorlu olmuştur. Evlerinde tamamen farklı oynayan bir rakiple mücadele edeceğiz. Onları, harika oynadıkları Baskonia, Barcelona ve CSKA maçlarını izleyerek analiz etmeye çalıştık. Bu karşılaşmalarda gösterdiklerine benzer bir performansa hazır olmalıyız. Harika şutörleri var. Bizim adımıza kilit nokta onların yaratıcılarını ve şutörlerini durdurmak olacak” dedi.

“Kesinlikle kolay bir maç olmayacak” diyen Sinan Güler de, “Çift maç haftasının ikinci ayağında, sert bir atmosferde oynayacağız. Takım olarak 40 dakika boyunca konsantre olmak ve kazanabilmek için parkede her şeyi doğru yapabilmek zorundayız. Tüm takım arkadaşlarımla birlikte sahada pozitif enerjimiz ve agresifliğimizle katkı verecek şekilde bulunabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.