BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Nicolo Melli’nin maç önü görüşleri

27 Aralık 2018 Perşembe 18:11

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta mücadelesinde Real Madrid’i konuk ediyor. 28 Aralık Cuma günü (yarın) oynanacak maç öncesinde Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile İtalyan oyuncumuz Nicolo Melli, resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, iki takımın da çok iyi durumda olduğunu belirtti ve iyi bir karşılaşma beklediğini söyledi. Melli ise, EuroLeague’deki en yetenekli takımlardan biriyle zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de ilk yarının son maçına çıkacağız ve son olarak EuroLeague finalinde karşılaştığımız bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Onların çok iyi durumda olduğunu biliyoruz, ancak biz de takım olarak oldukça iyi bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle çok iyi bir karşılaşma bekliyorum. Elbette evimizde oynayacağımızın ve taraftarlarımızın salonu doldurarak bize yardımcı olacağının farkındayız. Ama ne olursa olsun parkede karakterimizi göstermeli ve mümkün olan en iyi oyunu ortaya koymalıyız. Real Madrid gibi harika bir takımı yenebilmek için bunları yapmaya ihtiyacımız olacak.” dedi.

Nicolo Melli ise, “Çok çok zorlu bir maç olacak. Bana göre EuroLeague’deki en yetenekli takımla karşılaşacağız. Elbette geçen seneki EuroLeague finalinden dolayı bu mücadelenin özel bir anlamı olacak. Ama aynı zamanda bu sezon için yalnızca bir normal sezon mücadelesine çıkacağız. Evimizde oynayacağız, bunun da etkisiyle kazanmak için mücadele vermeliyiz. Puan durumunda ilk sıradayız ve bunu korumak istiyoruz. Real Madrid’in uzun rotasyonunda çok etkili isimleri var. Anthony Randolph harika bir sezon geçiriyor. Trey Thompkins her zaman tehlikelidir ve Felipe Reyes’i de hepimiz çok iyi tanıyoruz. Real Madrid ya da CSKA Moskova gibi takımlara karşı oynarken özel bir oyuncu ya da pozisyon yoktur; bu takımların kadrolarında yer alan tüm oyuncular çok kalitelidir.” ifadelerini kullandı.