BASKETBOL

Zeljko Obradovic: Atmosfer muhteşemdi 

30 Aralık 2018 Pazar 18:14

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Darüşşafaka Tekfen karşısında elde edilen 91-61’lik galibiyetin ardından konuştu. Basın toplantısında sözlerine taraftara teşekkür ederek başlayan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Sözlerime bugünkü muhteşem atmosferle başlamak istiyorum. Böyle bir ortamda oynamak çok büyük zevk. Aynı güzel şeyleri hissediyoruz. Kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından maçı değerlendiren Koç, “Real Madrid maçı sonrası 48 saatten az bir sürede maça hazırlanmak ve iyi konsantre olmak kolay değil. Darüşşafaka antrenör değişiminden sonra çok agresif ve sert oynamaya başladı. Onlara karşı iyi hazırlanmaya çalıştık ve onlara karşı saygıyla oynuyoruz. Oynama şeklimizden çok memnunum. Maça çok iyi başladık ve güzel bitirdik. Benim için en sevindirici yanı herkese oynama fırsatı vermem. Basketbolu severek ve keyifle oynamak. Oyuncularımı 2018 yılında yaptıkları her şey için tebrik ediyorum. Sayfayı çeviriyoruz. Önümüzdeki hafta Baskonia maçı var ve maç maç ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Herkesin yeni yılını kutlayan Obradovic, Vesely’nin başarılı performansı ile ilgili soruya da şöyle yanıt verdi: “Herkesin gördüğü gibi muhteşem oynuyor. Her açıdan da maçı domine ediyor. Pas vermesini bilen bir uzununuz varsa ve bunu doğru yapıyorsa; bu bizim için çok büyük avantaj.  Eminim bu şekilde devam etmek ister.”