BASKETBOL

Nikola Kalinic: İkinci yarıdaki özgüvenli oyunla kazanmayı başardık

08 Aralık 2018 Cumartesi 01:05

Panathinaikos karşısında kaydettiği 18 sayıyla maçın skoreri olan Nikola Kalinic, ikinci yarıdaki özgüvenli oyunla kazandıklarını belirtti.

Kaşrılaşmanın ardından Fenerbahçe TV’ye konuşan Kalinic maçla ilgili, “Bu salonda oynamanın ve kazanmanın çok zor olduğunu biliyorduk. İlk yarıda belki istediğimiz gibi oynayamadık ama ikinci yarıda daha fazla özgüvenliydik ve kazanmayı başardık.  Zorlu bir periyodu arkamızda bırakıyoruz. Geçen ayda 6 maçın 5’ini deplasmanda oynadık ve kazandık. Biz rahatlamak istemiyoruz. Hedefimizin finaller olduğunu biliyoruz ve oraya gitmek için çok fazla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Taraftarlarımıza da çağrıda bulunan Kalinic, “Biz elimizden gelen en iyi basketbolu oynamaya çalışıyoruz. Kalbimizle oynuyoruz, ortaya büyük bir mücadele koyuyoruz. Bundan sonrası yanımızda olmak isteyenler her zaman bizimle oluyor. Salon önünde bir metro çalışması var. Onun devam etmesi de ulaşımı zorlaştırdığı için taraftarlarımızı etkiliyor olabilir. O çalışmanın da bir an evvel bitmesini bekliyoruz. Biz oyuncular olarak elimizden geleni yapıyoruz, bütün kalbimizle oynuyoruz. Bundan sonra gelme konusu onlara kalmış durumda. Uzun süredir buradayım ve burada olduğum sürece taraftarlar harikaydı. Onlar her zaman çok iyi destek verdiler. Onlara daha fazla ihtiyacımız olduğunda bu reaksiyonu gösterip yanımızda olacaklardır.” şeklinde konuştu.