BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Marko Guduric maçın ardından açıklamalarda bulundu

23 Aralık 2018 Pazar 19:22

Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Beko’nun Başantrenörü Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Marko Guduric, Galatasaray karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Koç Zeljko Obradovic, “Normal olan Galatasaray’ı tebrik etmek, çünkü çok iyi oynadılar. Sahaya çok büyük bir istekle çıktılar. İlk saniyeden itibaren bu belliydi ve çok agresif oynadılar. Bizim için durum bunun tam tersiydi. Basketbol için önemli olan her noktada onlar bizden çok daha iyiydi. Bir kere daha onları tebrik etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Maç öncesinde oyuncularda motivasyon eksikliği fark edip etmediğine ilişkin soruya Obradovic şu şekilde cevap verdi:

“Galatasaray ile oynamanın ne kadar büyük ve önemli bir şey olduğunu bilerek çıktık ve hazırlık şeklimiz her zamanki gibiydi. Hatta Buducnost’ta vaktimiz vardı ve orada da antrenman yaptık. Galatasaray maçının ne kadar büyük bir derbi olduğunu bilerek çıktık.”

Saha içerisindeki atmosferin oyuncular üzerindeki etkisine ilişkin yoneltilen soruya ise, “Bugün oynadığımız şekilde oynarsak bir şeylerin olduğu doğru. Ama bu takım buradaki atmosfere benzer atmosferi olan sahalarda oynadı. Oyunculara hep maça odaklanmalarını söylüyoruz. Saha dışında olanlara değil. Gerçek olan biz bugün kötü bir oyun oynadık.” şeklinde yanıtladı.

Marko Guduric ise, “İlk olarak Galatasaray’ı tebrik etmek istiyorum. Biz çok iyi bir enerjiyle oynamadık ve bu tip maçlar için çok yüksek enerjili oynamanız gerekiyor. Bu yüzden de maçı kaybettik." dedi.