BASKETBOL

Melih Mahmutoğlu: "Her şey daha güzel olacak"

25 Kasım 2018 Pazar 20:03

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın, Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Tofaş’ı sahasında 69-74 mağlup etmesinin ardından Kaptanımız Melih Mahmutoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Kaptanımız Melih Mahmutoğlu, “Tofaş çok iyi bir rakip. Kendi evinde de çok iyi oynuyor. Tüm maç 20 sayıya gidecek diye değil ama biz o ara ufak tefek hatalar yaptık. Top kayıpları çok yaptık bugün. Onun için maç geri geldi. Önemli olan bu haftayı güzel şekilde bitirmekti. 3’te 3 yaparak bitirdik. 3 tane önemli maç kazandık. Şimdi önümüzde Barcelona maçı var o da çok önemli. Yorulduk bu hafta ama güzel bir yorgunluk. Takım arkadaşlarıma ve gelen seyircilere teşekkür ederim. İnşallah her şey daha güzel olacak.” şeklinde konuştu.

Çift maç haftasının ardından oynadıkları Tofaş maçında Luigi Datome ve Kostas Sloukas'ın sakatlanması hakkında da konuşan Kaptanımız, "Aynı şekilde benim de maçın başından itibaren kasığımda problem vardı. Normal. Bu yorgunlukların üstüne maçlarda oluyor. İnşallah üçümüzde de ciddi bir şey yoktur. Dediğim gibi önemli olan maçın sonunda kazanmaktı.” dedi.