BASKETBOL

Cenk Renda: Oyuncularımızın ortaya koyduğu karakter önemliydi

10 Kasım 2018 Cumartesi 10:58

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, Baskonia galibiyetinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Sözlerine galibiyeti değerlendirerek başlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Menajeri Cenk Renda, “Kazandığımız için mutluyuz. Harka bir galibiyet ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. İyi mücadele ettik. İyi basketbol oynamadık ama sonunda oyuncularımız karakter koydu. Hakemler iki tarafa da ağır düdükler çalınca denge bozuldu ama buradaki galibiyet bizi önemli yollara götürecek. Burayı herkes ‘zor bir deplasman’ olarak görüyordu. Kaldı ki Baskonia, Final Four’a ev sahipliği yapacağı için biraz konsantre bu işe ama biz daha kaliteli takımız. Süper oynadık ve kazandık. Şimdi bizi önemli bir lig maçı bekliyor. Bu maçta taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. 6.adama ihtiyaç var. Güzel bir zafer oldu.” şeklinde konuştu.

Maçın kritik anlarına ilişkinse, “Bugün Melih’in 3’lüğü can alıcıydı. Aklımda kalan Joffrey Lauvergne etkiliydi ve Datome devreye girdi. Harika oynadı. Bütün takım iyi oynadı. En az süre alandan en çok süre alana kadar harika mücadele ettik. Yolumuz uzun ve yolumuz açık olsun.” dedi.