BASKETBOL

Zeljko Obradovic: İkinci yarıda çok daha konsantre ve çok daha iyiydik

14 Ekim 2018 Pazar 14:45

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türk Telekom maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk yarıdaki oyunu eleştiren Obradovic, ikinci yarıda çok daha konsantre ve çok daha iyi olduklarına vurgu yaptı ve oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik etti.

Zeljko Obradovic, “İlk olarak Türk Telekom’u bugün oynadıkları maçtan dolayı kutlarım. Özellikle ilk yarıda çok iyi oynadılar. 40 dakika boyunca maçın içindeydiler. Kendi takımıma gelince; ikinci çeyrekte oynadığımız oyunu tekrarlamamız imkansız. Böyle oynamamalıyız. Sadece dokuz sayı ürettik. İkinci yarıda ise her şeyi değiştirdik. İlk olarak üçüncü çeyrekte hiç top kaybı yapmadık. Çok daha konsantre ve çok daha iyiydik. İkinci yarıdaki performansları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama şunu anlamalıyız ki maç 40 dakikadan ibarettir. Taraftarlarımıza da her zamanki gibi Ankara’da verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Rakip takım taraftarlarını da kutluyorum, güzel bir atmosfer yaratılmasını sağladılar” dedi.

Marko Guduric: İkinci yarıda daha iyi savunma yaptık

Basın toplantısına katılan oyuncumuz Marko Guduric ise, “İlk olarak takım arkadaşlarımı ve rakip takımı iyi mücadeleden ve oynanan güzel maçtan dolayı tebrik ederim. Bence çok iyi bir karşılaşma çıkarmadık. Özellikle de ilk yarıda birçok boş atış kaçırdık. Ama sonunda kazanan taraf olduk. İkinci yarıda daha iyi savunma yaptık ve bazı boş atışları değerlendirdik. Bunların sayesinde kazandık ve önemli olan da bu” diye konuştu.