BASKETBOL

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Avrupa Kupası’nda sahne alıyor

09 Mart 2023 Perşembe 21:33

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, EuroCup 2'de bugün İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Orto-Medico Syzcory Kielce ile karşılaşacak. Maçlar Fenerbahçe tV YouTube hesabından canlı yayınlanacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliğini düzenlenecek EuroCup 2 Ön Eleme A Grubu müsabakaları Celal Atik Spor Salonu'nda oynanacak.

Grupta, Fenerbahçe Göksel Çelik ve İzmir Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra Fransız temsilcisi Meylan Grenoble Handibasket ile Polonya'dan Orto-Medico Syzcory Kielce takımları yer alıyor.

Takımımız, ilk iki maçında yarın saat 11.15'te İzmir Büyükşehir Belediyespor ve saat 20.15'te Orto-Medico Syzcory Kielce ile karşılaşacak.

Normal formatta 5 takımın mücadele edeceği grup maçları Marseille'nın çekilmesi sonucu 4 takımla oynanacak. Ekipler grupta 3 maç oynayacak ve grup birincisi ile ikincisi tekrar karşı karşıya gelecek. Kazanan takım yoluna EuroCup 2 final grubunda devam edecek. Kaybeden takım ise EuroCup 3 final grubunda mücadele edecek.