BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş: Gururluyuz 

30 Haziran 2022 Perşembe 16:15

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın şampiyonluğu sonrası Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. 

Basketbol branşında gelen 4. şampiyonluğu değerlendiren Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş, “Sezonu 4 kupayla tamamladık. Süper Lig’deki 3. kupa. Çok uzun, 38 maçlık maratondu. 36 galibiyet elde ettik. Şampiyonluklar kolay gelmiyor. Çok büyük emek istiyor. Her şampiyonluğun ayrı bir hikayesi, ayrı bir önemi var. Hiç kolay değil. Burada inanılmaz bir final serisi oldu. Açıkçası kaybeden takıma yazık olacaktı. Çok şükür kazanan Fenerbahçe oldu. Çocukların emeğine sağlık. Hocanın emeğine sağlık, yüreğine sağlık. Bu uzun ve zorlu maratonda bizim yanımızda olan 1907 Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu kupa camiamıza armağan olsun. Ve her zaman bizim yanımızda olan Sayın Başkanımız Ali Koç’a ve Yönetim Kuruluna armağan olsun. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. 

Biz her zaman olduğu gibi galibiyetimizi gayet mütevazı bir şekilde kutluyoruz. Herhangi bir galibiyet sonrası sosyal medyamızda abuk sabuk fotoğraflarla da bunu yansıtmayacağız. Çok gururluyuz. İnşallah bu başarı devam eder. Basketbol şubelerimiz her zaman olduğu gibi bu başarıyı devam ettirir, kupaları camiamıza getirir. Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda şampiyonluğu hedefliyoruz. Sayın Başkanımızın önderliğinde bunları yapacağız inşallah." dedi.