BASKETBOL

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız final serisinde 1-0 öne geçti

28 Haziran 2022 Salı 16:06

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında karşılaştığı Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol’u 74-68 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı mücadeleyi Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ile dernek yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

Maça istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız ilk çeyreği 16-25 geride tamamladı. İkinci çeyrek sonunda soyunma odasına 32-42’yle geride giren Takımımız, geri dönüşün sinyallerini verdiği üçüncü çeyrekte farkı 4 sayıya indirdi(53-57). Büyük bir çekişmeye sahne olan final periyotunda bir direnç ortaya koyan Fenerbahçemiz, parkeden 74-68 galip ayrılarak seride avantajı yakaladı.

2 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı serinin ikinci maçı 29 Haziran Çarşamba günü, gerekmesi halinde üçüncü karşılaşma ise 30 Haziran Perşembe günü oynanacak.

Basın Fotoğrafları