BASKETBOL ALTYAPI

Başantrenörümüz Ertuğ Tuzcukaya ve oyuncumuz Baran Avşar’dan açıklamalar

05 Kasım 2021 Cuma 21:38

Fenerbahçe Koleji Safiport Baş Antrenörü Ertuğ Tuzcukaya ve oyuncumuz Baran Avşar maçtan sonra Fenerbahçe Televizyonu'na konuştu.
 
Yeni Sincan Spor karşısında alınan 76-71’lik galibiyeti değerlendiren Başantrenör Ertuğ Tuzcukaya, “Performansımızı sezonun ilk maçı olması etkiledi. Reaksiyon verdik ve ikinci devre daha iyi savuna yaptık. Çok yüzdeli atış yapmamamıza rağmen diğer işleri daha iyi yaptık. İyi bir takımı yendiğimizi düşünüyorum. İnşallah devamı gelecek. Potansiyelli bir takımız. Bazı oyuncular performans veremediği zaman diğerleri verecekler. Bu takımın potansiyeline inanıyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum."  dedi.
 
Oyuncumuz Baran Avşar da, “Galibiyetle başlamak önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah kazanarak devam edeceğiz. Yeni bir takımız. Daha oturacak çok şey var. Her geçen gün daha iyi olacağız. Bugün çok daha iyi olabilirdik. Takımda çok yetenekli oyuncular var. İleri de A takımda oynayabilecek potansiyele sahip oyuncular var. Çok daha iyisini yapabiliriz. “ diye konuştu.