ATLETİZM

14/16 programına konuk oldular

13 Mart 2019 Çarşamba 17:07

Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, RM İstanbul Reklamcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Atletimiz Ramil Guliyev, Fenerbahçe TV’de yayınlanan 14/16 programına konuk oldu.

Ramil Guliyev, RM İstanbul Reklamcılık’ın sponsorluğuyla olimpiyat madalyasına daha yakın olduğunu vurgularken, Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, verdikleri destek için RM İstanbul Reklamcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin: Ramil’i bir tanıtım elçisi olarak ülkemize büyük hizmetler yapmasını temenni ediyoruz

İlk olarak söz alan Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, amatör sporların Fenerbahçe için çok büyük değer ifade ettiğini belirterek,“Amatör sporlar, Fenerbahçe’de çok büyük değer ifade eden şubeler. Yönetim Kurulu olarak, modern çağdaki spor desteğine uyum sağlayabilmek ve Fenerbahçe’nin mali yükünü hafifletebilmek için kıymetli sporcularımıza ve şampiyon şubelerimize sponsor arayışı içerisine girdik. Yönetim Kurulu Üyemiz Acar Sertaç Komsuoğlu da bu işe vesile oldu. Bize rehberlik yaparak RM İstanbul’u Ramil Guliyev’e sponsor yaptı. Çok önemli bir olay ve inşallah bir örnek teşkil eder. Devamının gelmesini temenni ediyorum. Sponsorluklar, Türk sporuna çok büyük katkı sağlayacaklar, çünkü spor bir ülkenin tanıtımı için en önemli unsurlardan bir tanesi. Bizim de temennimiz, Ramil’in bir tanıtım elçisi olarak ülkemize büyük hizmetler yapması ve buna da vesile olan RM İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı’ya da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

RM İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı: İnşallah el birliğiyle daha iyi noktalara geleceğiz

RM İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, “Böyle bir sponsorluk imkanı sağladıkları için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne teşekkür ediyorum. Yapmakta olduğumuz sponsorluktan çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ramil Guliyev olsun Turhan Şahin olsun Fenerbahçe atletizminin kilometre taşları. El birliğiyle inşallah daha da iyi noktalara geleceğiz. Maddi ve manevi her şekilde Ramil’in yanında olduğumuzu bir kez daha tekrarlamak istiyorum.” dedi.

Ramil Guliyev: Artık o madalyaya bir adım daha yakınız

Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz Ramil Guliyev ise, “Olimpiyatlar için çok büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bu sene de büyük yarışlarımız var. Özellikle olimpiyatlarda, başarı elde edebilmek için büyük bir grupla ve ekipmanla çalışmak gerekiyor. Bunun için bir destek gerekiyordu ve o desteği de bulduk. İnşallah da olimpiyatlarda sprint bölümünde iyi şeyler yapacağız. Artık o madalyaya bir adım daha yakınız. Bütün gücümüzü olimpiyatta madalya kazanmak için harcıyorum.” şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin: Ramil'den olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz

Fenerbahçe’nin atletizme verdiği önemi anlatan Şahin, Ramil’den olimpiyat şampiyonluğu beklediklerini söyledi. RM İstanbul’a da desteklerinden dolayı teşekkür eden Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, “Bizim zamanımızda imkanlar kısıtlıydı. Yarışlarda diğer atletlerle ayakkabılarımızı değiştirip, yarışırdık. Bu nesil çok şanslı. Fenerbahçe camiasına, başkanlık yapan herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’de atletizm 1913’te kuruldu. Bu süreçte çeşitli rakiplerimiz oldu. Kulüpler, belediyeler, özel sektör. Biz bunlarla mücadelelere girdik. Başarılı olarak çıktık. Fenerbahçe’de atletizmin trendi hiç düşmedi. Bugünden sonra da son derece umutluyum. Ramil’den beklentim olimpiyat şampiyonluğu. Bu bizim çok önemli. Türkiye için çok önemli. Gençlerin idolü olur. RM İstanbul’un bu adımı Türk sporuna ve atletizmine çok faydalar sağlayacak. Eski bir atlet olarak kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer kurumlara da çağrıda bulunuyorum. Ülkemizde o kadar başarılı gençler var ki, sizde bir sporcunun elinden tutun. Fenerbahçe atletizm şubesi çok başarılı. Fikret ve Gürsel kardeşime başarılar diliyorum.” dedi.

“Önemli olan Ramil’in başarısı” diyen RM İstanbul Reklamcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akıncı, “Fenerbahçe’yi ve Türk atletizmini düşünerek bu işe girdik. Elbette RM İstanbul’da bu işten fayda görecektir. Uluslararası arenada Ramil gibi bir ismin bizim markamızla birlikte olması, RM İstanbul’a çok olumlu katkılar sağlayacaktır. Biz hep arka planda olacağız, önemli olan Ramil’in başarısı. Hep yanında olacağız” diye konuştu.

Milli atlet Ramil de,”İnşallah iyi, güzel derecelerle tarih yazarız. Gençlere de örnek oluruz. Elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.