FB DOĞUŞ YELKEN

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemiz, Antrenör-Eğitmen Geliştirme Projesi'nin ilk adımını attı

19 Ocak 2022 Çarşamba 12:30

Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemiz, bünyesinde yer alan antrenörlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini en üst seviyeye taşıma adına önemli bir adım attı. Bu bağlamda donanımlı çalışanlar ile kaliteli eğitim vizyonun bir parçası olan ‘antrenör-eğitmen’ geliştirme projesinin ilk adımı RYA Power Boat Level-2 kursu oldu.

Şubemiz, yelken sporunun uluslararası alandaki en saygın kuruluşlarından biri olan Royal Yachting Association’da (RYA) eğitmen olarak görev alan Alex Cockshott’u, Power Boat Level-2 kursu kapsamında antrenörlerimizle bir araya getirdi. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde, 17 Ocak’ta başlayan kurs, 20 Ocak tarihine kadar sürecek. Bu eğitim sonundaysa antrenörlerimize sertifikaları verilecek.

RYA Power Boat Level-2 kursunda ileri seviye bot kullanma teknikleri, acil durumlarda müdahale, kurallar ve seyir planlaması gibi önemli konular işlenecek. Bununla birlikte kurs sonunda verilecek sertifika ile antrenörlerimiz daha güvenli şekilde bot kullanabilecek ve uluslararası sularda akredite olmuş olacak.

Basın Fotoğrafları