VOLEYBOL

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, Sarı Meleklerle sezon sonu değerlendirmesi için online toplantıda bir araya geldi

17 Nisan 2021 Cumartesi 23:34

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt; Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın tüm oyuncuları ve teknik ekibinin katıldığı, takımımızda yaşanan covid vakaları dolayısıyla online düzenlenen toplantıda 2020/2021 sezonunu değerlendirdi.
 
Sezon geneline istinaden yapılan görüş alışverişi ve değerlendirme toplantısında, Koronavirüs salgını nedeniyle özellikle sezonun son bölümünde takımımızın karşılaştığı talihsizlikler konuşulurken, her zaman bir aile olduğumuz vurgulandı, teknik ekibimiz ve oyuncularımız da sezonun final maçlarının oynanmamasından duydukları üzüntüyü paylaştılar.
 
Başkanımız Ali Koç ve Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, bu sezon da adını finale yazdıran, final serisinde karşılaştığımız yoğun covid vakaları dolayısıyla tüm zorluklara rağmen sezonu ikinci bitiren takımımıza ve teknik ekibimize moral verdiler. Başkanımız, tüm takımımıza seslenerek sporcularımızın sağlığının her zaman her şeyden önce geldiğini vurguladı.
 
Toplantı sonunda gelecek sezon için görüş alışverişi yapılırken; koronavirüs salgınının sona erdiği ve en büyük desteğimiz olan taraftarlarımızın tribünleri doldurabildiği bir sezon yaşanması temennilerinde bulunuldu.
 
Takımımız adına konuşan Kaptanımız Eda Erdem Dündar da Başkanımız Ali Koç ve Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt’a tüm destekleri için teşekkür ederken; kulübümüzün sağlık çalışanlarına, teknik ekibimize ve tüm takımımıza da teşekkür ve minnetlerini iletti.

Basın Fotoğrafları