VOLEYBOL

Emre Batur: "Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım"

13 Eylül 2018 Perşembe 15:34

Erkek Voleybol Takımımızın yeni transferlerinden Emre Batur, resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Altyapıdan çıkıp A takımda büyük başarılar yaşadıktan sonra 6 yıllık aranın ardından tekrar yuvaya dönen Emre,  “Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım” dedi.

Sözlerine, Fenerbahçe’ye döndüğü için yaşadığı mutluluğu dile getirerek başlayan Emre, “İnşallah Fenerbahçe için terimin son damlasına kadar savaşacağım. Fenerbahçe altyapısında yetiştim. 8 yıl Fenerbahçe’de oynadım ve 6 yıllık aranın ardından yeniden yuvaya döndüm. Yeni bir heyecan ve mutluluk. Yeni oluşumla birlikte güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Taraftarlarımıza  destek çağrısında bulunan Emre, “Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Dünyanın dört bir yanında taraftarı olan, sevilen bir kulüp. Seyircilerimize çok iş düşüyor. Desteklerini bekliyoruz. İnşallah hep birlikte tek yumruk olarak Türkiye’ye ve dünyaya Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu göstereceğimize inanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Kadroda daha önceden tanıdığı isimlerin olduğunu belirten başarılı voleybolcu, “Takım yeni bir oluşum içinde ama milli takımdan ya da eski takımlardan tanışıyoruz. Yabancılarla kaynaşma içerisinde olacağız. Bunu en kısa şekilde atlatacağız. Antrenörümüz Veljko Basic’i milli takımdan tanıyorum. Kendisini çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Yeni transferlerden Ulaş ve Caner’le eski takımda beraberdik. Burada tekrar bir araya geldik. Yabancılık çekmeyeceğiz. Kısa sürede kaynaşacağız. Zaten arkadaşlığımız iyiydi, daha da iyi olursa Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımını en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

2012 yılında şampiyon olarak ayrıldığını ve yeniden şampiyonluk yaşamak için Fenerbahçe’ye geldiğini belirten Emre, “Yeniden Fenerbahçe” diyerek sözlerini noktaladı.