KULÜP

Havuz sezonu başladı

03 Haziran 2021 Perşembe 11:42

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis ve Faruk Ilgaz Üye Havuzlarımız, 4 Haziran 2021 tarihi itibarıyla siz kıymetli üyelerimizin kullanımına açıldı.

Kamu yönetimleri tarafından haziran ayı boyunca uygulanacak pazar günleri sokağa çıkma kısıtlamaları sebebi ile havuzlarımız haziran ayı boyunca hizmet veremeyecektir.

Öte yandan temmuz ayı itibarı ile revize edilecek normalleşme tedbirleri çerçevesinde havuzlarımızın kullanım günleri de revize olabilecek, Pazar günleri sokak kısıtlamasının kalkması durumunda havuzlarımız pazar günleri de hizmet vermeye başlayacaktır. Gelişmeler duyurular vasıtasıyla tarafınızla paylaşılacaktır.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de yaşanmakta olan Covid-19 salgını önlemleri sebebiyle kamu yönetimleri tarafından belirlenen “havuz kullanımıyla ilgili uyulması zorunlu olan” bazı kurallar bulunmaktadır. Söz konusu kurallar, web sitemizde ve tesislerimizde detaylı olarak yer almaktadır.

Salgından korunmak adına en önemli kuralın “sosyal mesafeyi koruyabilmek” olmasından hareketle, bu sezonda tesislerimize girişte günlük kişi sınırlaması olacaktır. Bu sınırlama çerçevesinde, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesisimiz için 200 kişilik; Faruk Ilgaz Tesisimiz için ise 300 kişilik kapasite olmasına karar verilmiştir.

Siz değerli üyelerimizin ve toplumun sağlığı adına bu kararlara uyum sağlanmasının önemini vurguluyor; değerli üyelerimizin verilen bu kararları anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.

Sosyal mesafeye bağlı kapasite kısıtlamalarına ek olarak bu sezonda; Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesis havuzumuza gelebilmek için öncesinden online rezervasyon sistemi üzerinden üyelerimizin rezervasyon yaptırması ve rezervasyon bilgilerinin girilmesinin ardından, sistem üzerinden belirtilen giriş ücretlerinin ödenmesi gerekmektedir.

ONLINE REZERVASYON YAPABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Online rezervasyonu bulunmayan ve ödemesini gerçekleştirmeyen üyelerimizin tesise girişi ne yazık ki mümkün olmayacaktır. Havuzumuza gelecek üyelerimizin içeri girişleri sadece havuz otoparkından yapılacak olup havuz alanından tesis içine ve tesis içinden havuz alanına geçişlere izin verilmeyecektir.

Faruk Ilgaz tesis havuzumuz için ise; günlük 300 kişilik kontenjanda öncelikli giriş hakkı, ilgili tesisimize sezonluk havuz üyeliği bulunan kulüp üyelerimize ait olup; kontenjan doğrultusunda havuz üyeliği bulunmayan kulüp üyelerimiz de tesise giriş sağlayabileceklerdir.

Son olarak; Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yaşamakta olduğumuz salgın süreci için tesis temizliği ve güvenliği konusunda gerekli tüm önlemleri aldığımızı bilgilerinize sunuyor; değerli üyelerimizin güvenle tesislerimizden faydalanabilmesi adına sezon boyunca da bu uygulamalardan taviz vermeyeceğimizi paylaşıyoruz.

Kendi hijyeniniz açısından sizlerin de aynı hassasiyet ve özen içinde olmanızın son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Göstermiş olduğunuz anlayış ve özen için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri havuzu üye ve misafir giriş ücretleri için tıklayınız.
 
Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri havuzu üye ve misafir ücretleri için tıklayınız.
 
Havuzlarda uyulması gereken kurallar için tıklayınız.