KULÜP

Kulübümüzün Olağan Mali Genel Kurul toplantısı yapıldı

16 Haziran 2019 Pazar 20:32

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı.
 
Yönetim Kurulu Üyelerimizden Fethi Pekin’in açılış konuşması ile başlayan genel kurulda ardından başkanlık divanı seçimi gerçekleştirildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı’na seçilen, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, toplantı gündemi ile ilgili bilgiler verdi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kürsüye gelen Başkanımız Ali Koç, gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu. (Konuşmanın tamamı için)
 
Daha sonra Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, kulübümüzün faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. (Konuşmanın tamamı için)
 
Genel kurulda Ernst and Young Bağımsız Denetim Kurulu Üyesi Kaan Birdal, kulübümüzün finansal yapısıyla ilgili hazırlanan raporu okurken, Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam da mali konular hakkında açıklamalarda bulundu. (Konuşmanın tamamı için)

Burhan Karaçam’ın konuşmasının ardından kulübümüzün Denetim Kurulu Üyesi Selim Çeçen, 2018 yılının Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu okudu.
 
Üyelerimizin görüşleri ile devam eden Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda Yüksek Divan Başkanı Vefa Küçük 5 Haziran 2018-31 Aralık 2018 dönemi faaliyetleriyle ilgili Yönetim Kurulu’nun ibrasını oylamaya sundu. Yönetim Kurulu, oy birliğiyle ibra edildi. Denetim Kurulu’nun da faaliyetlerinden ötürü oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından bütçeye geçildi.
 
Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, 2019 yılı bütçesini üyelere okudu. Daha sonra yapılan oylamada Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 2019 yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi. (Konuşmanın tamamı için)
 
Farklı sebeplerden dolayı kulüpten ihraç edilen üyelerin yeniden üyeliğe alınmasıyla ilgili oylamaların ardından Yönetim Kurulu’nun yetki istediği bazı konular da oybirliğiyle kabul edildi.
 
Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda son olarak Başkanımız Ali Koç kürsüye çıktı. Üyelerin ortaya koydukları görüşleri değerlendiren Başkanımız, önemli açıklamalarda bulundu. (Konuşmanın tamamı için)

Fotoğraflar: Burak Saltık, Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları