KULÜP

Okan Üniversitesi’nden 3 ödül

25 Nisan 2019 Perşembe 19:33

Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “Okan Üniversitesi 2018 Spor Ödülleri” üniversitenin Tuzla Kampüsü’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Başkanımız Ali Koç, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız ve milli atletimiz Ramil Guliyev de ödül alan isimler arasındaydı.

Törende "Yılın Teknik Adamı”, “Yılın Sporcusu”, “Yılın Futbolcusu”, “Yılın Spor Programı”, “Yılın Spor Gazetesi”, “Yılın Spor Yorumcusu" başta olmak üzere birçok ödül dağıtıldı.

Organizasyon koordinatörlüğünü İstanbul Okan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta’nın üstlendiği törende İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.

6 binden fazla öğrencinin katıldığı anket sonucunda belirlenen ödüllerden ‘Bekir Okan Yılın Onur Ödülü’ne Başkanımız Ali Koç, ‘Sporda Yılın Onur Ödülü’ne başarılı atletimiz Ramil Guliyev, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız da ‘Yılın Takımı Ödülü’ne layık görüldü.

Bekir Okan Spor Özel Ödülü’nü alan Başkanımız Ali Koç, "Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum. Buraya gelmek her zaman  keyifli oldu. Buranın  Fenerbahçe ağırlıklı bir üniversite olduğunu her geldiğimde hissediyorum. Öncelikle Bekir Bey’i, Okan Ailesini, rektör beyi, tüm profesyonelleri, çalışanları 20.yılından dolayı tebrik ederim. Sizlere daha nice yıllar dilerim. Güzel işler yapıyorsunuz, güzel bir üniversitedeyiz. En başta da dikkatimi çeken konu; “Okanlı olmak iyi insan olmak” diyordu. Ben de her yerde iyi insan olmayı bir şekilde anlatmaya çalışıyorum. Aslında iyi insan olmak çok normal bir şey ama ülkemizde hele ki son dönemde daha çok aranan bir değer olmaya ve çok daha fazla telaffuz edilmeye başlandı. Benim de sizlere tek tavsiyem var; kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapmayın. 2018 yılında Fenerbahçe’ye seçildik, biraz önce de çok güzel bir tanıtım yaptınız, sağ olun. Şahlandırma konusuna değinildi, bu sene olmadı o şahlandırma, sıkıntılı bir sene ama diğer her alanda iyi gidiyor. Tabii top çizgiyi geçmeyince yaptığınız o işler ne yazık ki göz ardı edilebiliyor. Ama güzel günler yakında. Her camiada 20-30 senede bir böyle dönem olabilir, endişe edecek bir şey yok. Siz inanmaya devam edin, ‘Fener Ol’a destek verin. En önemli konu şu an, sağlıklı bir mali yapıya kavuşabilmek. Onun için önemli bir adım. Destek verenlere de şimdiden teşekkür ediyorum. Bekir Bey’e de cömert desteği için teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Kendinize iyi bakın.” diye konuştu.

Zalgris Kaunas ile oynayacağı Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu dördüncü maçı için Litvanya’da bulunan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız adına Yılın Takımı Ödülü’nü Takımımızın İdari İşler Sorumlusu Selim Ayan ve oyuncumuz Ergi Tırpancı aldı. Genç basketbolcumuz, Okan Üniversitesi öğrencilerine teşekkür etti.

Fenerbahçe Atletizm Şube Sorumlumuz Gürsel Özyurt ise, Dünya ve Avrupa Şampiyonu atletimiz Ramil Guliyev adına “Sporda Yılın Onur Ödülü’nü aldı.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları