KULÜP

Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt: Ülkemizin geleceği için gelecek nesillere nefes oluyoruz

11 Kasım 2019 Pazartesi 14:02

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, 11 Kasım’da saat 11.11’de tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Geleceğe Nefes fidan ekimi etkinliğinde Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yankı yaratama alanımızı ve farkındalık gücümüzü bilerek sosyal sorumluluk projelerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.
 
Bir spor kulübü olarak da ülkemizin geleceğe adına atılan adımlarda biz de var olmak istiyoruz, var olmaktan da mutluluk duyuyoruz.
 
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bu projesi açıklandığı zaman nasıl bu projeye dahil olabiliriz, nasıl destek verebiliriz diye onlarla irtibata geçtik. Bu bağlamda 81 ilde aynı anda 11 Kasım’da saat 11.11’de 11 milyon fidanın dikilmesi ve sahiplenilmesi projesine biz de tüm derneklerimizle Türkiye çapında destek veriyoruz.
 
Bugün de burada Eyüp ve 1907 Fenerbahçe Derneklerimizle, 9 branşımızın altyapı sporcuları yani gençlerimizle beraber ülkemizi daha yeşil, daha yaşanabilir, daha güzel bir yarın yaratmak için dikim alanındayız. Fidan sahiplendik. Çok kalabalık. Katılım muazzam. Harika bir şey. Ülkemizin geleceği için biz de gelecek nesillere nefes oluyoruz. Fenerbahçe Kolejimiz de burada. Tüm paydaşlarımızla beraber Türkiye çapında bu projeye destek veriyoruz ve geleceğe nefes oluyoruz.”
dedi.