KULÜP

Malatyaspor maçını izlemek için üyelerimizi Faruk Ilgaz Tesislerimize bekliyoruz!

19 Kasım 2019 Salı 11:51

Geride bıraktığımız sezon üyelerimizi maç izleme organizasyonlarımızda bir araya getiren kulübümüzün üye ilişkileri departmanı, bu sezon deplasman maçlarını izleme etkinliklerini BTC Türk Yeni Malatyaspor maçıyla sürdürüyor.

Omuz omuza şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu yolda Futbol A takımımızın 24 Kasım Pazar günü saat 19:00’da BTC Türk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı lig karşılaşmasını hep birlikte izlemek için sizleri ve misafirlerinizi Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Sosyal Tesislerimize bekliyoruz.

Etkinliğimize katılarak o güne özel olarak hazırlanan menü eşliğinde maçı izleyip karşılaşmanın keyfini en güzel şekilde çıkarabilirsiniz.

Bu büyük coşkuya katılmak, Fenerbahçe ruhunu yaşamak isteyen tüm üyelerimiz, kontenjanımız sınırlı olduğu için 444 1907 numaralı telefonu arayarak ya da uyeiliskileri@fenerbahce.org adresine iletişim bilgilerini mail atarak rezervasyon yaptırabilirler. Etkinliğimizde atıştırma tabağı ve içecek ikramımız olacaktır, kişi başı katılım ücreti 75 TL’dir.