FUTBOL

Fenerbahçemiz, Medipol Başakşehir’e konuk oluyor

23 Ağustos 2019 Cuma 17:13

Fenerbahçemiz, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun ikinci hafta maçında Medipol Başakşehir’e konuk oluyor. 24 Ağustos Cumartesi günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Maçın VAR hakemi ise Cüneyt Çakır.  

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal idaresindeki ekibimiz, ligin ilk haftasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep’i 5-0’la geçerken, Medipol Başakşehir ise deplasmanda Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybetti.

Ligde 23. randevu
Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 23. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 22 müsabakada Fenerbahçe 10, Medipol Başakşehir 9 galibiyet aldı, 3 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 29 golüne, turuncu-lacivertliler 26 golle yanıt verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Kadıköy'de yapılan maç 0-0 tamamlandı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ikinci devre oynanan maçta ise ev sahibi ekip 2-1 galip geldi.