FUTBOL

Garry Rodrigues stadımızı gezdi

13 Temmuz 2019 Cumartesi 17:04

Kulübümüzün Al Ittihad takımından satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına kiralık olarak ve bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattığı Garry Rodrigues, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni gezdi.

Yeni transferimiz Garry Rodrigues’e Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Metin Sipahioğlu eşlik etti.

28 yaşındaki transferimiz ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Garry Rodrigues: Fenerbahçe gibi şampiyonların amacı şampiyonluktur

Transferine ilişkin duygularını paylaşan Garry Rodrigues, Fenerbahçe formasını taşıyacağı için çok mutlu olduğunu belirterek “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için gurur duyuyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve bu konuda çok özel hislere sahibim. Fenerbahçe’ye bana buraya dönmemde şans tanıdığı için teşekkür ediyorum. Şampiyon olmak için ve başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Başarılı olmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Taraftarlarımızın kendisine olan desteği hakkında da düşüncelerini dile getiren Rodrigues, “Çok mutluyum. Taraftarın desteği her oyuncuyu mutlu eder. Motivasyonumu en tepeye çıkarıyor. Ben de bu sevgiyi karşılıksız bırakmayıp elimden geleni yapacağım.” dedi.

Fenerbahçe gibi şampiyonların hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Garry Rodrigues sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Fenerbahçe gibi büyük takımların amacı şampiyon olmaktır. Benim amacım da şampiyon olmak. Şampiyonların hedefi şampiyonluktur. Bu amaç doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Şampiyonluk için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ise, Rodrigues transferi hakkındaki duygularını şu şekilde ifade etti:

“Camiamıza hayırlı olsun. Dün akşam geç saatlerde resmiyete döktük. Başkanımıza, Başkan Vekilimize ve Sportif Direktörüme teşekkür ediyorum. İyi çalıştık. Fenerbahçe’nin ve ligin dinamiklerine uygun bir kadro kuruyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Devam da edecek. Kombine satışımız belli bir sayıya ulaştı. Geçen sezondan sonra bu havayı yakalamak çok önemli. Bu durum ne kadar büyük bir camia olduğumuzu gösteriyor. Şu yaşadığımız enerji, mutlu birkaç günü ağustos ayında yaşayacağız. İnşallah lige güzel başlayacağız ve öyle de devam edeceğiz.”

Şampiyonluk için herkesin var gücüyle çalıştığını belirten Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Futbol A Takımımız Topuk Yaylası’nda çalışıyor. Rodrigues’i bireysel idmanı için Can Bartu Tesislerimize götüreceğiz. Tesisimizi ilk kez görecek. Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyon olmaktır, şampiyonluktur. Kötü sezonu geride bırakmış olsak da bir sonraki hedefimizi değiştirmez. Şampiyonluk için hepimiz var gücümüzle kendimizi ortaya atıyoruz.” şeklinde konuştu.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları