FUTBOL

BTC Türk Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı

12 Kasım 2019 Salı 21:03

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda BTC Türk Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Futbol A Takımımız, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.
 
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi hematoloji bölümünde tedavi gören minik Fenerbahçeliler, idman öncesi teknik kadro ve futbolcularımızla bir araya geldi. Hematoloji hastalıklarına farkındalık yaratmak adına sağlık maskesi takan futbolcularımız, ‘Hayallerimize sen de destek ol’ yazılı bir de pankart açtı. Yaptıkları resimleri futbolcularımıza takdim eden minikler, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 
Milli takımlarında yer alan oyuncularımızdan yoksun gerçekleştirilen idman, saat 19.00’da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmalarıyla devam etti; çift kale maçla tamamlandı.
 
Futbol A Takımımız, 13 Kasım Çarşamba günü yapacağı çalışmalarla BTC Türk Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
 
Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları