DERNEKLERİMİZ

DERNEKLERİMİZDEN TFF'YE TEPKİ, KULÜBÜMÜZE DESTEK

05 Ağustos 2020 Çarşamba 12:49

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Futbol A Takımımız için açıkladığı akıl dışı harcama limitlerinin ardından Fenerbahçemizin yurt içi ve yurt dışındaki en önemli gücü olan derneklerimiz, yaptıkları açıklamalarla TFF’ye tepkilerini dile getirdiler.

Derneklerimiz ayrıca Kulübümüzün alacağı her kararda yanımızda olacaklarını vurguladılar.

Her zaman Fenerbahçemizin yanında ve her şartta kulübümüz için bir ve bütün olan, Fenerbahçe’nin gerçek benliği olan tüm taraftarlarımıza, derneklerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

FENERBAHÇE DERNEKLERİMİZDEN GELEN AÇIKLAMALAR:

1907 Fenerbahçe Derneği

Kamuoyuna Duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri, Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzakta olup, Kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye çalışan düzenin, yeni sezonda da masa başı işlerine devam edeceğini açıkça göstermiştir.

1907 Fenerbahçe Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bu durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve Kulübümüz Yönetim Kurulu'nun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Büyük Fenerbahçe Camiası'nın, bu durum karşısında da bir kez daha kenetlenip, görülmemiş bir dayanışma örneği göstereceğinden şüphemiz yoktur.

Saygılarımızla,
1907 Fenerbahçe Derneği

Sarı Lacivert Derneği

TFF’nin 2020-2021 sezonuna ilişkin olarak bugün açıkladığı harcama limitleri kararı, kabul edilemezdir. Kulübümüzün açıklamasında da belirtildiği üzere son yıllarda bütçe gelir dengesi anlamında önemli kazanımlar elde eden Kulübümüz, temelden yanlış olan bu sistem nedeniyle adeta cezalandırılmaktadır.

Sarı Lacivert Derneği olarak, TFF tarafından alınan bu haksız ve adaletsiz karar karşısında Kulübümüzün alacağı her kararın ve atacağı her adımın arkasında olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz. Büyük Fenerbahçe Camiasının, geçmişte birçok kez denendiği gibi, önünün masa başı oyunlarla kesilmesine yine seyirci kalmayacağına, başta taraftarlarımızı olmak üzere camiamızın tüm kesimlerinin bu haksız ve adaletsiz girişimlerinin önünde yekvücut halinde duracağına inancımız tamdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sarı Lacivert Derneği

Fenerbahçeliler Derneği (FeDeR)

TFF Başkan ve Yöneticilerine;

Göreve geldiğiniz andan itibaren, taraflı tavrınız ve adeta Fenerbahçe’yi yok etmek için yaptıklarınızı dikkatle takip ediyoruz.

İnsanlar namus ve şerefleri için yaşarlar. Namus ve şeref kavramları doğuştan değil, insanların yaşamları boyunca yaptıklarıyla kazanılır.

Şu an bu makamlarda olmanız, sizlerin bu değerleri taşıdığınız anlamına gelmez. Hatta emirlere itaat edip, omurgasız duruş sergilemeniz yerinizi sağlamlaştıran sebepler bile olabilir.

Güdümlü TFF yönetiminde oturan şahıslar şunu iyi bilmelidir ki; yok etmek için uğraştıkları Fenerbahçe’nin yumruğu eninde sonunda yüzlerinde patlayacaktır.

Bunu en iyi; kol kola, gönül gönüle yürüdüğünüz FETÖ’nün “uşakları” bilir. Sorun ve öğrenin.

KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN ÜZERİMİZDEN!

Artık ne sabır kaldı, ne sükûnet ne de merhamete!

Bizim için varsa yoksa FENERBAHÇE!

Sizi çöplüğünüzde boğmanın zamanıdır!

YETER diyerek geçmeyecek bir zamandır!

Bütün paydaşlarla, bütün yoldaşlarla HESAP sorulacak AN’dır!

ÇİFTE STANDARLARINIZI ALIN ve DEFOLUN!

#FenerleKimseBaşaÇıkamaz

ÇEKİLMEYEN ELLER KIRILACAKTIR!

Adana Fenerbahçeliler Derneği

beIN Sports kurumsal üyeliğimizi iptal ediyoruz. Fenerbahçemiz üzerine oynanan kirli oyunları bitirene kadar da tüm üyelerimizin beIN Sports bireysel aboneliklerini iptal etmeye davet ediyoruz. TEK SEVDAMIZ FENERBAHÇE!
@adanafbdernegi
#beinsportsiptal

Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği

Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi ve Üyeleri olarak, Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu'nun vereceği her türlü radikal kararın arkasındayız.

Aliağa Fenerbahçeliler Derneği

Aliağa Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçemize karşı sistematik olarak yürütülen zulme sessiz kalmıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm kurumları ile birlikte tek hedef olarak belirledikleri Fenerbahçemizi müdafaa noktasında elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. İlk tepki olarak tüm üyelerimizi ve Fenerbahçe’ye gönül veren dostlarımızı üyelik iptali ile bu düzene artık dur demeye davet ediyoruz. Fenerbahçe olmadan ne TFF ne HAVUZ ne de FUTBOLCUN olmayacağını herkese göstermek için tüm derneklerimizi attığımız bu adıma davet ediyoruz.
 
#beinsporstiptal

Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri Fenerbahçemiz için gerçekçi, uygulanabilirlikten uzak, kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye yönelik yıllardan beri uygulanan masa başı oyunlarının bir devamıdır.
 
Yönetime geldiğinde büyük borç içerisinde olan kulübümüzün geleceğini kurtarmak için ellerinden gelen her çabayı gösteren ve bu konuda son üç senedir yaptığı planlamayla borcu düşürmeyi başaran kulübümüze destek vermesi gereken TFF aksine kulübümüzün önünü kesmek için her türlü çabayı yapmayı sürdürmektedir.
 
Sezon ortasında açıkladığı transfer limitiyle Fenerbahçemize transfer yaptırmayan TFF, bu sezonda açıklamış olduğu transfer limitiyle kulübümüzün bırakın yeni transfer yapmasını, mevcut oyuncularımızla anlaşma yapmasını dahi imkansız hale getirmiştir.
 
TFF’nin Türkiye Süper Ligi’nde mücadele eden kulüplere dayattığı, sonu uçurum olan Bankalar Birliği anlaşmasını; kulübün geleceğini düşünen, kulübün anahtarlarını bankalara teslim etmek istemeyerek anlaşmayı imzalamayan yöneticilerimize dik çöktürmek için yapılan bir uygulama olduğunu her sporsever, her Fenerbahçe sevdalısı çok iyi bilmektedir.
 
Başta 3 Temmuz olmak üzere, Fenerbahçemiz üzerinde oynanan saha ve masa başı oyunları karşısında dün nasıl direnerek gereken dayanışma ile cevap verdiysek bugün gelinen noktada aynı dayanışma ruhu içerisinde yönetim kurulumuzun arkasında durmayı sevdamız gereği görmekteyiz.
 
Almanya Fenerbahçe Dernekler Birliği olarak Fenerbahçemiz üzerinde oynanan bu kirli oyunları protesto ediyoruz.
 
Bu süreçte Başkanımız ve yönetim kurulumuzun alacağı her türlü kararın arkasında olacağımızı, yönetim kurulumuzun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyuna açıklamayı bir görev bilmekteyiz.
 
(Köln, Hamburg, Koblenz, Berlin, Stutgart, Frankfurt, Bremen, Dortmund, Augsburg, Landshut, Gelsenkirschen Fenerbahçeliler Derneği)

Amasya Fenerbahçeliler Derneği

Son günlerde gerek federasyon gerekse hakem camiası tarafından Büyük Fenerbahçemize çeşitli alanlarda aleyhte uygulamalar başlatılmıştır. Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe Spor Kulübü sadece futboldan ibaret değildir, sporun her branşında organize olmuş, olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden sporculara sahip bir spor kulübüdür. Bizi ezmeye, üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Hele Başkanımızı hedef gösterip bunun arkasına sığınarak aba altından sopa göstermek bizi yıldıramaz. Amasya Fenerbahçeliler Derneği olarak Yönetimimizin ve Başkanımızın alacağı her kararın arkasında olduğumuzu bildirir, saygılar sunarız.   

Ankara Fenerbahçeliler Derneği

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından futbol takımımız için açıklanan 2020/2021 sezonu harcama limitleri Fenerbahçemize karşı sistematik olarak yürütülen haksızlığı bir kez daha ortaya çıkarmıştır.

Başta Fenerbahçe camiası olmak üzere herkes bilmelidir ki, ‘Fenerbahçe tüm yaşananların farkındadır.’ Bu farkındalığın gereği, yeri ve zamanı geldiğinde hayata geçirilecektir.

Türkiye’de futbolun Fenerbahçe’ye karşı oynanan bir oyun olduğu gerçeği bir kez daha tüm kamuoyu tarafından anlaşılmıştır.

Büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarı bugün yönetimimiz ve tüm değerlerimiz ile birlikte tek yürek olma günüdür.

Fenerbahçemize bağlı tüm derneklerimizin açıklamaları ve taraftarlarımızın paylaşımları, bu büyük mücadelede her zaman olduğu gibi omuz omuza olduğumuzu herkese göstermektedir.

Unutulmamalıdır ki, futbol takımımızın harcama limitleri haksızca azaltılabilir, sahada takımlarımız sonucu değiştiren hakem hatalarıyla yenilgiye uğratılabilir ancak kulübümüz hiç kimse tarafından teslim alınamayacaktır.

Adı konulamayan bir büyüklüğe her zaman ve her ortamda, ‘Hep Destek Tam Destek’ diyerek her kumpasa Sarı Lacivert Duvar ören bir camianın yediden yetmişe her ferdinin dudaklarından ‘Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe’ sözleri çıkıyorsa, ‘Sevdamıza kimse engel olamaz’ ve ‘Fenerle kimse başa çıkamaz.’

‘Sokakta oynasan kaldırımda destekleriz’ diyebilen büyük Fenerbahçe taraftarı karşısında herkesi bir kez daha uyarıyoruz.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği

Antalya Fenerbahçeliler Derneği
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020-2021 sezonu takı harcama limitleri Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzakta olup; kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye çalışan düzenin, yeni sezonda da masa başı işlerine devam edeceğini açıkça göstermiştir.
 
Antalya Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bu durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve önerdikleri her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan büyük Fenerbahçe camiasının bu durum karşısında bir kez daha kenetlenip, görülmemiş bir dayanışma örneği göstereceğinden şüphemiz yoktur.
 
Saygılarımızla,

Ayancık Fenerbahçeliler Derneği

Kamuoyuna Duyuru

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri, Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzakta olup, Kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye çalışan düzenin, yeni sezonda da masa başı işlerine devam edeceğini açıkça göstermiştir.

Ayancık Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bu durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve Kulübümüz Yönetim Kurulu'nun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Büyük Fenerbahçe Camiası'nın, bu durum karşısında da bir kez daha kenetlenip, görülmemiş bir dayanışma örneği göstereceğinden şüphemiz yoktur.

Saygılarımızla,

Aydın Fenerbahçeliler Derneği

Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçemize karşı sistematik olarak yürütülen zulme sessiz kalamıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonun tüm kurumları ile birlikte tek hedef olarak belirledikleri Fenerbahçemizi, müdafaa noktasında elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. İlk tepki olarak BEINSPORTS ÜYELİĞİMİZİ İPTAL EDİYORUZ. 

Tüm üyelerimizi ve Fenerbahçe’ye gönül veren dostlarımıza da üyelik iptali yapmaya ve bu düzene artık dur demeye davet ediyoruz. Fenerbahçe olmadan ne TFF ne HAVUZ ne de FUTBOLUN olmayacağını herkese göstermek için tüm derneklerimizi attığımız bu adıma davet ediyoruz. Bu bağlamda başkanımız Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulumuzun alacağı tüm kararların destekçisiyiz.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
Saygılarımızla,
 
Berlin Fenerbahçeliler Derneği

TFF’nin bugün açıkladığı skandal transfer limitleri karşısında kulübümüzün alacağı her kadarda arkasında olup destekleyeceğimizi deklare ediyoruz. En radikal kararları almakta tereddüttünüz olmasın.
@Fenerbahce

Biga Fenerbahçeliler Derneği
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri, Sevdamız Fenerbahçemize olan gerek sahada ve gerekse masa başındaki art niyetli bakış açısının en son örneğidir.
 
Şanlı tarihinde birçok başarı ve kupaları olan kulübümüz için açıklanan harcama limiti maalesef hakkaniyetli ve uygulanabilir değildir. Kulübümüzün yapacağı transferleri engelleyerek, kulübümüzü zayıflatmaya çalışan bu düzenin karşısında ve siz değerli Yönetim Kurulu Üyeleri ile Başkanımız Sayın Ali Koç Bey'in yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.
 
Biga Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği
 
Uzun uzun yazmak istedik, sonra kelimelerin kifayeti yetersiz kalır diye düşündük,
 
Hiddetlendik ama sınırları zorlayan kelimeler ağızımızdan çıksın istemedik,
 
Sonra dedik ki sözü fazla uzatmaya gerek yok,
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun önereceği her seçeneğe, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği olarak bizim de koşulsuz destek vereceğimizi komuoyunun bilgisine sunarız.
 
BİZİM SABRIMIZ, SİZİN DE LİMİTİNİZ DOLDU!
#LimitinDolduTFF
#beinsportsiptal

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği

Fenerle kimse başa çıkamaz #beinsporstiptal

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 04.08.2020 tarihinde açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilir olmaktan uzak, tamamen Kulübümüzün transfer yapmasını engellemek ve yeni sezonda önünü kesmek içindir.

Açıkça görülüyor ki yeni sezonun senaryosu masa başında bugünden yazılmıştır. Adaletli bir sistem içerisinde rekabetten uzak bir sezon futbol kamuoyunu beklemektedir.

Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bu adaletsiz durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve Kulübümüz Yönetim Kurulu’nun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
Çanakkale Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Denizli Fenerbahçeliler Derneği

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA;

#beinsportsiptal

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri, Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzakta olup, Kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye çalışan düzenin, yeni sezonda da masa başı işlerine devam edeceğini açıkça göstermiştir.

Denizli Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bu durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve Kulübümüz Yönetim Kurulu’nun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Denizli Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Diyarbakır Fenerbahçeliler Derneği

Yıllar boyu devam eden ve Fenerbahçe düşmanlığını ilke edinen kirli futbol düzenine ek olarak göreve geldiği ilk günden beri Fenerbahçe’ye yönelik her türlü çirkin yolu deneyen ceketsiz TFF oyunun sonuna geldi. Harcama limiti adını verdikleri tuhaf ve sürdürülemez sistemle Fenerbahçe’ye diz çöktüreceklerini sananlara ilk cevabımızı kurumsal üyeliğimizi iptal ederek gösteriyoruz ve tüm Fenerbahçelileri yayıncı kuruluş üyeliklerini iptal etmeye çağırıyoruz. Bu süreçte Başkanımız ve Yönetim Kurulu’nun alacağı her türlü radikal kararın arkasında olduğumuzu bildiririz. Ya adalet, ya kıyamet…

Diyarbakır Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Edirne Fenerbahçeliler Derneği
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün açıklanan takım harcama limitleri, Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzaktadır.
 
Yıllardır devam eden Fenerbahçe düşmanlığı devam etmekte ve Fenerbahçemize diz çöktürme çalışmaları kirli ellerce devam etmektedir.
 
3 Temmuz ve 4 Nisan’da yaşananlardan sonra kulübümüze yapılan en büyük saldırı, yıldırma ve başarısızlığa yönlendirme ile karşı karşıyayız.
 
Edirne Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi olarak Kulübümüzün ve Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulunun alacağı tüm kararları sonuna kadar destekleyeceğimizi ve önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız...
 
#beinsportsiptal
#fenerbahçe
#tffistifa

Edremit Fenerbahçeliler Derneği
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Futbol A Takımımız için almış olduğu harcama limiti kararını şiddetle KINIYORUZ. Son derece haksız ve yanlı bulduğumuz bu kararın bir an önce değiştirilmesini talep ediyoruz. Konu ile ilgili Kulübümüzün alacağı her türlü kararın altına imzamızı atacağımızı bildirir, 113 yıllık şanlı tarihimize yapılan her türlü saldırının savunucusu olduğumuzun bilinmesini isteriz.

Saygılarımızla.

Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği
 
FENERBAHÇE SEVGİMİZ LİMİT TANIMAZ
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020/21 sezonu harcama limitleri takımımız ve Türk futbolunun geleceği açısından, haksız, adaletsiz ve uygulanabilir olmaktan çok uzaktır. Hesaplama metotlarının ve belli başlı bankaların oluşturduğu birlik tarafından sunulan yapılandırma planlarının arkasında ise Fenerbahçe yönetimini çaresiz bırakmaktan başka bir amaç olmadığı aşikardır.
 
Fenerbahçe’yi zor durumda bırakalım derken  Türk futbolunun temeline dinamit koyan TFF yönetimini kınıyor, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan FENERBAHÇEmizi sevk ve idare etmekte olan değerli yönetim kurulumuzun alacağı her türlü karara, sonucu ne olursa olsun limitsiz destek vereceğimizi deklare ederiz.
 
En derin saygılarımızla Eskişehir Fenerbahçeliler Derneği

FBİAD
 
Bu kadar mı korkuyorsunuz Fenerbahçe’den!
 
Alçak kumpaslarla, kahpe kurşunlarla, tetikçi medyayla yıkamadığınız FENERBAHÇE’Yİ, sirke çevirdiğiniz bu ortamda, kirli oyunlarınızla yıkamazsınız!
 
KORKMAYA DEVAM EDİN! FENERBAHÇE YIKILMAZ!
 
FBİAD olarak Yönetimimizin bu kirli düzene karşı vereceği her türlü mücadelede sonuna kadar yanlarındayız.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği

BİLDİRİ

3 Temmuz ve 4 Nisan tarihlerinden sonra kulübümüze yapılan en büyük saldırı olarak gördüğümüz TFF’nin harcama limitleri konusundaki kepazeliğini kabul etmemiz mümkün değildir. 

Ayrıca Sn. Başkan Ali Koç ve Yönetim Kurulu’nun her türlü bilgi ve belgeyi ortaya koyacağı bir basın toplantısı gerçekleştirmesini ve elini masaya vurmasını bekliyoruz.

Sadece bir bildiri ile geçiştirilmeyecek kadar önemli olan bu konuyu, sebep sonuç ve her türlü eylem planını ortaya koyması halinde “Nasıl olsa bunlar kendi içlerinde bölündü bir şey yapamazlar” diye düşünen şer güçlere, 3 Temmuz ruhu ile gereken cevap verilir. 

#SADECEFENERBAHÇE

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği

Sözde Fenerbahçeli olan @Tff_Org başkanı yönetimindeki organizasyonun kararı ile bugün açıklanan harcama limitleri; aklıselim hiçbir otorite tarafından izah edilemeyecek derecede, absürt ve hangi kurala bağlı olduğu belirsizdir.
#beinSportsIPTAL 
@Fenerbahce
@beINSPORTS_TR

Fenerbahçeli tüm dernek üye ve taraftarlarımızı, bu durumu protesto etmeye çağırıyoruz. Tabii, en başta yönetim kurulumuzun ve kulübümüzün en ağır şekilde tepki vereceğini ümit ediyoruz.
@TFF_Org
@Fenerbahce
@beINSPORTS_TR
 #beinSportsIPTAL 
#tffistifa

Biz @fenerbahce taraftarı ve kongre üyesi sağlık çalışanları olarak, ligden çekilme dahil, her türlü radikal atılımda, klüp ve yönetimimizin arkasında olacağız. Rezaletler tiyatrosuna dönen @TFFSuperLig’i kendi aralarında oynasınlar, biz razıyız.

FENERBAHÇELİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI

Fenerbahçe USA Derneği

Kamuoyu Açıklaması:

BİZ FENERBAHÇEYİZ , VAZGEÇMEYECEĞİZ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Fenerbahçemize yönelik haksızlıklara,
takım ayrımcılığına uzun süredir sabretmekte ve bir gün düzelecek diye
sağduyuyla beklemekteydik. Ancak bugün açıkça anlaşılmaktadır ki futbol
ligine istedikleri şekli verenler,  Fenerbahçe'nin önünü kesme planını
hayata geçirmiştir.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı  takım
harcama limitleri, kabul edilemez gerçeklikle birlikte, tamamen Fenerbahçe
aleyhine yapılmış kara bir listedir.

1907'den bu yana ülkemizin ve dünyanın en önemli kulüplerinden biri olan,
milyonlarca taraftarı bulunan camiamızın, mali disiplini sağlanmışken,
Türkiye Futbol Federasyonu'nun kulüp  ayırarak,  şart koştuğu komik transfer
limiti , dünyadaki hiçbir spor ve futbol anlayışıyla örtüşmemektedir.  Eğer
gerçekleri göz önünde bulunduracak olursak, 20 yıldır  vergi borçlarının
yüzde 90'ni affetirip, geri kalan kısmını da dört defa yapılandırılmasına
rağmen ödemeyen ve hesabı sorulmayan bazı kulüplerin transfer limitleri
neden yüksek tutuldu.  Transfer limitleri adaletli belirlenmiş olsaydı,
önce vergi yükümlülükleri dikkate alınmalı ve her kulübe aynı ölçüde pay
biçilmeliydi. Ancak transfer limitleri listesindeki ayrımcılık  açıkça
gösteriyor ki,  TFF'nin kıstas aldığı konu sadece Fenerbahçe'nin durumudur.
Bu yanlış karar bize,  3 Temmuz kumpasının hala devam ettiğini
hatırlatmaktadır. Biz Fenerbahçeyiz biz dün olduğu gibi bugün de
susmayacağız,  mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz  !

Bizler,  anlı , şanlı ve daima ülkesine bağlı büyük Fenerbahçe camiası
olarak her şartta ve her daim Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkanımız Ali Koç ve
beraberindeki yönetim kurulunun arkasındayız, dün olduğu gibi bugün de
alacakları her kararın  altına imza attığımızı kamuoyuna bildirir, saygılar
sunarız.

Fenerbahçe USA Derneği

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği

Harcama limitleri konusundaki adaletsizliğe karşı Kulübümüzün ortaya koyacağı her türlü eylem ve mücadelesinde sonuna dek yanında olacağız. @fenerbahce

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği

#beinsportsiptal

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği

Bu sadece fragmandı.
Biz daha filmi başlamadık, ya adil şartlarda lobisiz bir lig olur bu sene!
Ya da oyunun kurallarını yeniden belirlemek için bizde bize düşeni, ekstra yaparız.
Kamuoyu bilsin ki, her türlü senaryoda dernek olarak, hazır kıta bekliyoruz.
#Beinsportİptal

Fenerbahçemiz için her daim bekliyoruz Başkanımız Sayın Ali Koç!
#beinsportsiptal

Her türlü alınan, tasarrufun arkasında olacağız!

Fenerle kimse başa çıkamaz!
Biz varken Fenerbahçe Yıkılmaz   @12numaraorg      @FenerbahceTP
#beinsportsiptal

Havacı Fenerbahçeliler Derneği

Havacı Fenerbahçeliler Derneği olarak Kulübümüzün, Başkanımızın ve alacakları her kararın arkasındayız, NOKTA!

@Fenerbahce @ErolBilecik @sevilbecan  #havadakaradatamdestek #yasafenerbahce

Hollanda Fenerbahçeliler Derneği

Kulübümüz ve camiamızın içerisinde bulunduğu durum bizi dernek olarak içten üzmüştür. TFF'nin aldığı kararlar kabul edilemez ve kulübümüzün hak arayış mücadelesini destekliyoruz ve her zaman yanında olacağız.

İnegöl Fenerbahçeliler Derneği

#beinSportsIPTAL  için görseldeki formu doldurup nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte 0212 473 99 99 numarasına faks çekmeniz yeterli!
 
Herkes Haddini Bilecek..
Fenerbahçe'yi yok etmeye, düşürmeye çalışanlar, bir bir yok olacaklar.
Fenerbahçe İçin Gereğini Yapın...
#beinsportsiptal
@Fenerbahce

Dolar ve euro cinsinden olan borçların kurlarını TL olarak sabitle,
Sponsorluklar ile kulübe 150M$'ın üzerinde kaynak girişi sağla,
"Bankalar Birliği anlaşmasına boyun eğmedin" diyerek harcama limitini düşür.
TFF alenen Fenerbahçe camiasına cephe açmıştır.
#beinsportsiptal

İzmir Fenerbahçeliler Derneği

İzmirli Fenerbahçeliler olarak tüm üyelerimizle, dostlarımızla ve Fenerbahçemize gönül veren taraftarlarımızla beraber tiyatroya dönen ligi artık izlememeye ve dekoderleri iptal ederek protesto etmeye davet ediyoruz.
#beinSportsIPTAL
#limitYoksaBeiniptal
#LimitOyununuBozacagız

Bizler de gözümüzü kararttık, aydınlık yarınlar için omuz omuza yanındayız, hazırız...
@Fenerbahce
#FenerbahceYıkılmaz

Kanada Fenerbahçeliler Derneği
 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2020/2021 sezonu takım harcama limitleri Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilir değildir. Amacın Kulübümüzün transfer yapmasına engel olmak olduğu açıktır. Kanada Fenerbahçeliler Derneği olarak Kulübümüzün bu duruma karşı alacağı her kararın sonuna kadar destekçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Şunun da unutulmaması gerekir ki Fenerbahçe’ye karşı açılan her savaşı Fenerbahçe taraftarı bertaraf etmiştir. Bu karardan dönülmez ise kaybeden asla Fenerbahçe olmayacaktır.

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği
 
Bu ülkede insanlar anne babalarından kopabilirler, eşlerinden, çocuklarından ayrılabilirler, oy verdikleri siyasi partiyi değiştirebilirler. Konu FENERBAHÇEmiz olursa AFFETMEZLER.
#Beinsportİptal 

Kayseri Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ,
 
TFF tarafından Fenerbahçemize yapılan haksızlıklara, uzun süredir sabretmekte ve düzelmesi umudu ilesağduyuyla beklemekteydik. Ancak bugün açıkça anlaşılmaktadır ki futbol ligine istedikleri şekli verenler, 3 Temmuz ve 4 Nisan tarihlerinden sonra kulübümüze yapılan en büyük saldırı olarak gördüğümüz TFF’nin harcama limitleri konusundaki trajikomik manevrası ile Fenerbahçe'nin önünü kesme planını bir kez daha hayata geçirmiştir.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı takım harcama limitleri, kabul edilemez olmakla birlikte, tamamen Fenerbahçe aleyhine yapılmış kara bir listedir.
 
TFF'nin harcama limiti hesaplarken kıstas aldığı konu sadece Fenerbahçe'nin durumudur. Bu yanlış karar bize, 3 Temmuz kumpasının hala devam ettiğini hatırlatmakta ve bizleri daha sıkı kenetlemektedir.
 
Biz Fenerbahçe’yiz!  Biz dün olduğu gibi bugün  de susmayacağız, mücadelemizden  asla  vazgeçmeyeceğiz!
 
Fenerbahçe’yi engelleyeceğim derken Türk futbolunu bitirmek üzere olan yapı bilsin ki; “Biz Fenerbahçeliler; savaşlara hazırlıklı ve tecrübeliyiz.”
 
Değerli Başkanımız Ali Koç ve Kıymetli Yönetim Kurulumuz vereceğiniz her türlü kararda arkanızda olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.
 
Günün sonunda, tarihte olduğu gibi kaybeden hep, Fenerbahçe düşmanları olacaktır! Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’  felsefesinden yola çıkarak… ‘YA ADALET – YA KIYAMET’ diyoruz!
 
HAKLIYIZ – KAZANACAĞIZ!
 
Kayseri Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Kemer Fenerbahçeliler Derneği

Harcama limitleri konusundaki adaletsizliğe karşı kulübümüzün ortaya koyacağı her türlü eylem ve mücadelesinde sonuna dek yanında olacağız.
#beinSportsIPTAL

Tüm taraftarlarımızı, bu bozuk düzene dur diyerek beIN Sports aboneliklerini iptal etmeye davet ediyoruz.
#beinSportsIPTAL

Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına,
 
Kulübümüze yıllardır sürdürülen ve kasıtlı olduğunu düşündüğümüz sistematik saldırı ve engellemeler artık camiamızda infiale sebep olmaktadır.
 
Artık bıçağın kemiğe dayandığı noktada olduğumuz kanısındayız. Bütün camiamız gibi, derneklerimiz de üzgün, kızgın ve öfkelidir. Bu duyguların etkin bir şekilde kanalize edilmesi ve kamuoyu ile paylaşılması amacı ile sizlerin de desteği ile hazırlanacak deklerasyonun, bütün derneklerin imzası ile yayınlanmasının uygun olacağı kanısındayız.

Bu vesile ile kulübümüzün bütün eylem ve söylemlerine, kayıtsız ve şartsız desteğimizin eksiksiz olacağını bir kez daha belirtmek isteriz.

ARTIK YETER diyoruz.

FENERBAHÇE camiası olarak 3 TEMMUZ sürecindeki duruşumuz bundan sonra yapabileceklerimizin en büyük kanıtıdır.

EŞİTLİK, ADALET ve DÜRÜSTLÜK istiyoruz.

Saygılarımızla

Landshut Fenerbahçeliler Derneği

Her şeye hazırız, her zaman arkandayız!
Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz!
#beinSportsIPTAL
@TFF_Org

Malatya Fenerbahçeliler Derneği

Eğer hak, haksızlıktan yüce; sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse. Çaresi yok. Biz kazanacağız. Yeter ki sen boyun eğme!
@Fenerbahce

Türk futbolunu uçurum kıyısına getirdin. Fenerbahçe’de yaptıklarını aklımıza bile getiremiyoruz. Aklımıza gelen Fenerbahçe’nin paraları nerede bu borç yükü nerden geldi, kimler getirdi?
@TFF_Org  #BeınSportsİptal #Beinsportsboykot

Makam ve mevki gelir geçer. Aslolan insanlık. İnsanlığını kaybetmiş zalimlere boyun eğmeyeceğiz. Doğru olanı bilip de yapmamak en kötü korkaklıktır. #Beinsportsboykot #beinsportsiptal @TFF_Org

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği

KAMUOYUNA DUYURU

TFF'nin açıkladığı transfer harcama limitleri sonucunda kulübümüz büyük haksızlığa uğramış, transfer yapamayacak ve üstüne küçülmeye gidecek duruma düşürülmüştür.

Alınan kararlar neticesinde Fenerbahçe'ye "bu ligde oynama" demek istenmektedir. Durum karşısında yönetimimizin alacağı her türlü kararı kayıtsız şartsız destekliyor, TFF' yi şiddetle protesto ediyoruz.

Mersin Fenerbahçeliler Derneği

Değerli Fenerbahçeliler,
Mersin Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçemize karşı sistematik olarak yürütülen zulme sessiz kalamıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun tüm kurumları ile birlikte tek hedef olarak belirledikleri Fenerbahçemizi müdafaa noktasında elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. İlk tepki olarak derneğimiz adına sahip olduğumuz BEİNSPORTS KURUMSAL ÜYELİĞİMİZİ İPTAL EDİYORUZ. Tüm üyelerimizi ve Fenerbahçe’ye gönül veren dostlarımızı da üyelik iptali ile bu düzene dur demeye davet ediyoruz. Fenerbahçe olmadan ne TFF ne HAVUZ ne de FUTBOLUN olmayacağını herkese göstermek için tüm derneklerimizi attığımız bu adıma destek vermeye çağırıyoruz.

Mersin Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Muğla Fenerbahçeliler Derneği

TFF’nin bugün açıkladığı skandal transfer limitleri karşısında kulübümüzün alacağı her kararı destekleyeceğimizi ve sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğimizi beyan ediyoruz.
@Fenerbahce
#BeinSportsIptal

Dik dur eğilme taraftarın seninle. Alacağın her kararın arkasında olacağımızı beyan ederiz.
@fenerbahce

Telefonlarıma müşteri temsilcileri meşgul diyen Digitürk’e üyeliğimi online sistemlerden iptal etmek üzere şikayet formunu doldurdum:
“Siyasete alet olmuş tarafsız yayın ilkelerine aykırı hareket eden ve mensubu, taraftarı olduğum Fenerbahçe’nin kirli oyunlara alet olan bir düzenin üyesi olmak istemiyorum. Bu yüzden en kısa zamanda üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Gereğini rica ederim.”

Mustafakemalpaşa Fenerbahçeliler Derneği

Sonsuza kadar FENERBAHÇE… Kulübümüzün her türlü alacağı kararın arkasındayız…

Ordu Fenerbahçeliler Derneği

HERKES HADDİNİ BİLECEK!
Tüm taraftarlarımızı, bu bozuk düzene dur diyerek beIN Sports aboneliklerini iptal etmeye davet ediyoruz. #beinSportsIPTAL

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kulübümüz hakkında almış olduğu haksız ve tutarsız transfer harcama limiti kararına istinaden Fenerbahçemizin maruz kaldığı  bu haksız uygulama kararına tepki olarak Fenerbahçemizin gücünü kamuoyu nezdinde cümle aleme göstermek amacıyla üye ve taraftarlarımızdan beIN Sports aboneliklerini iptal ettirmeleri yönünde tavsiyede bulunduk.

Bununla birlikte kulübümüzün bu hususta alacağı her türlü karara şimdiden kayıtsız şartsız destek vererek Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği olarak üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirmeye her daim hazırız.

Bu vesileyle Fenerbahçemizin hak ve hukukunu her platformda azim ve kararlılıkla savunacağınıza olan inancımız tamdır. Bu zorlu süreçteki mesainizde çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu

Prag Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı’na,

TFF'nin bugün açıkladığı harcama limitleri çok açık ve net göstermiştir ki, bu çarpık düzene karşı dik duran ve onların oyunlarına alet olmayan Fenerbahçe, mali konularla zor durumda bırakılarak yarışın dışına itilmek istenmektedir.

Bu çarpık düzen karşısında dik durmaya devam ettiğiniz müddetçe bizler de sonuna kadar koşulsuz, beklentisiz yanınızda olacağımızın sözünü veriyoruz.

Alacağınız her karar kabulümüzdür, yeter ki dik duralım. İster her oyuncuyu satıp gençlerle sahaya çıkalım ister yeni transfer yapmayalım ya da ligden çekilelim.

Biliyoruz ki;  “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.”

Romanya Fenerbahçeliler Derneği

3 Temmuz sonrasında da gündeme getirilen ancak başka sebeplerden dolayı gerçekleştirilemeyen ligden çekilme konusu başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzun alacağı her türlü kararı Romanya Fenerbahçeliler Derneği olarak destekliyoruz.
#tffistifa
#beinSportsIPTAL

Şu tablo ile niyetlerini açıkça korkmadan, utanmadan belli eden mecralara, kulübümüz kendi düzeyinde, taraftarlarımızda #beinSportsIPTAL ederek tepki vermek tüm Fenerbahçelilerin asli görevidir.

Sakarya Fenerbahçeliler Derneği
 
3 Temmuz 2011’de yıkılmayan kaleyi yine yıkamayacaksınız. Kazanan yine Fenerbahçe olacaktır. Bizi bezdireceklerini sananlar geçmişi ne çabuk unuttular. Bu taraftar Fenerbahçe’sinin ve Başkanı’nın yanındadır. Dün olduğu gibi bugün de meşaleleri yakmaya hazırız. 

Salihli Fenerbahçeliler Derneği
 
Salihli Fenerbahçeliler Derneği olarak TFF tarafından alınan bu adaletsiz ve haksız karar karşısında Kulübümüzün alacağı her kararın arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Sinop Fenerbahçeliler Derneği

KAMUOYUNA DUYURU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün açıklanan 2020/21 sezonu takım harcama limitleri, Fenerbahçemiz için gerçekçi ve uygulanabilirlikten çok uzakta olup, Kulübümüzün transfer yapmasını engellemeye çalışan düzenin, yeni sezonda da masa başı işlerine devam edeceğini açıkça göstermiştir.

Sinop Fenerbahçeliler Derneği olarak, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bu durum karşısında alacağı her kararı sonuna kadar destekleyeceğimizi ve Kulübümüz Yönetim Kurulu’nun önereceği her seçeneğe koşulsuz destek vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Büyük Fenerbahçe camiasının, bu durum karşısında da bir kez daha kenetlenip, görülmemiş bir dayanışma örneği göstereceğinden şüphemiz yoktur.

Saygılarımızla,

Susurluk Fenerbahçeliler Derneği
 
Susurluk Fenerbahçeliler Derneği olarak TFF’nin aldığı bu tamamen taraflı, şanlı kulübümüzü yok etme amacı güden, etkisiz ve transfer yapamayacak hale getirmek için uyarlanmış bir senaryonun parçası olarak uygulanan bu limit belirleme olgusunu esefle kınıyoruz.
 
Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve tüm taraftarlarımızla birlikte Sayın Başkanımızın yanında olduğumuzu ve ortaya konacak her türlü eyleme, tasarrufa canı gönülden destek olacağımızı belirtiriz.  Bitmeyen 3 Temmuz olgusuna her zaman dimdik ayakta kalacağız ve karşı koyacağız.

HEP DESTEK TAM DESTEK.

Tokat Fenerbahçeliler Derneği

Baştan sona senaryo olan bu ligden de havuzdan da çıkmalıyız artık…

#beinSportsIPTAL #beinSportsIPTAL #beINSPORTS Ali Koç #Fenerbahce Ligden Nihat #tffistifa #TFF  @beINSPORTS_TR  @beINSPORTS  @TFF_Org  @TFFSuperLig  @Fenerbahce

Tuzla Fenerbahçeliler Derneği

Kamuoyuna Duyuru

Tuzla Fenerbahçeliler Derneği olarak kulübümüzü, yönetim kurulumuzu ve başkanımız Ali Koç'u HEP DESTEK TAM DESTEK sloganı ile koşulsuz şartsız sonuna kadar destekliyoruz.

Fenerbahçe’mize karşı açılan bu kirli savaşa ve düzene biz de dur diyoruz!

Bu kapsamda hiçbir şüpheniz olmasın ki bizler Fenerbahçe için var olanlarız.

Bizi 3 Temmuz da yıkamadınız, 4 Nisan'da öldüremediniz.

FENERBAHÇE İLE OYUN OYNANMAZ, BİZİM HAKKIMIZ SİZE HELAL OLMAZ!

Biz bize yeteriz!

Çünkü Fenerbahçeliyiz...

ÜNİFEB Mezunlar Derneği

Harcama limitleri konusundaki adaletsizliğe karşı Kulübümüzün ortaya koyacağı her türlü eylem ve mücadelesinde sonuna dek yanında olacağız. 
@Fenerbahce

Washington DC Fenerbahçeliler Derneği

TFF’nin kulübümüz için dün açıkladığı harcama limitleri Fenerbahçe’mize karşı oynanan kirli oyunları bir kez daha gözler önüne sermiştir. Kulübümüzün de açıkladığı gibi, açıklanan limitler asla kabul edilemez ve uygulanamaz düzeydedir. Gerek saha içi gerek saha dışı verdiği skandal kararlara bir yenisini ekleyen TFF’nin bu noktada Türk futbolunu tehdit ettiği aşikardır.

İnşallah Fenerbahçe’yi küme düşüreceğiz” sözleri karşısında utanmadan gülen, 3 Temmuz sürecinde yaşananların tüm kamuoyu tarafından bilinmesine rağmen “biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık” diyebilen, gerçek dışı hesaplama yöntemleriyle rekabet ortamını yok etmek isteyen ahlaksız yapının kulübümüzü direkt olarak hedef aldığı ortadadır. Ancak bu camia, üzerine oynanan tüm kirli oyunları bozacak birikim ve kudrettedir.

Tüm taraftarlarımızı öncelikle #beinsportsiptal çerçevesinde bu kirli yapıyı destekleyen yayıncı kuruluştan desteklerini çekmeye davet ediyoruz. Buna ek olarak camiamızın atacağı her adım için birlik ve beraberlik çağrısında bulunuyoruz. Her zaman olduğu gibi bu süreçte de başkanımız Ali Koç başta olmak üzere yönetim kurulumuzun alacağı her kararın arkasında duracağımızı belirtiriz.

Zonguldak Fenerbahçeliler Derneği

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol A Takımımız için açıkladığı harcama limitleri kabul edilemez. Bir an önce bu hatadan dönülmesi gerekmektedir. Camiamıza yönelik bu haksız uygulama karşısında Kulübümüzün alacağı bütün kararlar konusunda desteğimiz tamdır.
@Fenerbahce