ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü “19 Mayıs 100. Yıl Sergisi” Düzenledi

24 Mayıs 2019 Cuma 17:52

Kurtuluş Savaşı başlangıcının 100. yıl dönümü anısına 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, kulübümüzün ev sahipliğinde “1.Dünya Savaşı / Kurtuluş Savaşı Koleksiyonları” dalında büyük bir sergi düzenlendi.

Uluslararası Altın Madalya ödülü sahibi Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu’nun özel koleksiyonuna ait yüzlerce savaş eskisi obje ve belgeler, Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün katkılarıyla “19 Mayıs 100. Yıl Sergisi” adıyla Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü fuaye alanında, asıllarıyla sergilendi.

20-23 Mayıs 2019 tarihlerinde açık olan vatanımız için canlarını vermiş şehitlerimiz anısına düzenlenen sergi, Kurtuluş Savaşı ruhunu yakından hissetmek isteyen ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.
Sergi Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu’nun kulüp çalışanlarına özel anlatımını gerçekleştirmesiyle son buldu.
 
Uzun uğraşlar ve yoğun emeklerle bir araya getirdiği birbirinden kıymetli eserlerin kulübümüzde sergilenmesini sağlayan Dr. R. Sertaç Kayserilioğlu’na ve serginin tüm aşamalarında vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Tasaran Medya şirketine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.


Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü İletişim Kanalları
Facebook: @FenerbahceCocukGenclik
Twitter: @FBCocukGenclik
Instagram: @FBCocukGenclik
Telefon: 444 1 907
 

Basın Fotoğrafları