KULÜP

"Onların Gözünden Futbol Dünyası"

10 Kasım 2018 Cumartesi 20:26

“Onların Gözünden”sosyal sorumluluk projesi, Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği işbirliği ve Dernek Başkanı Revna Demirören'le birlikte 3. kez gerçekleştirilecek. Projede bu yıl ana tema futbol. 
 
“Onların Gözünden Futbol Dünyası” projesinde şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocukları objektiflerin arkasına geçiyor. Çocuklar bu kez Türkiye’nin 4 büyük futbol kulübünün başkanları, teknik direktörleri ve futbolcularının fotoğraflarını çekiyor. Bu fotoğraflar iş, sanat, spor dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 3 Aralık tarihinde Emek Sineması'nda özel bir lansmanda sergilenecek.
 
Proje kapsamında çocuklar Fenerbahçe futbol takımı oyuncularından Hasan Ali Kaldırım, Harun Tekin ve Berke Özer ile Samandıra Can Bartu Tesislerini ziyaret etti. Futbolcuların fotoğraflarını çeken çocuklar daha sonra tesisleri gezdi.
 
Tesislerin ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Kompleksi’nde Başkanlık Binasına giden çocuklar, Başkanımız Ali Koçu'un fotoğrafını çekti. Projeye destek veren Başkan Ali Koç, çocuklarla Fenerbahçe Televizyon'unda röportaj yaptı. Başkanımız çocuklara forma hediye edip, formalarını da imzaladı. 
 
"Onların Gözünden" Proje Müdürü Ahmet Yılmaz, sosyal sorumluluk projesini Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendirdi.

Basın Fotoğrafları