KULÜP

YÜKSEK DİVAN KURULU, KONGRE VE TEMSİLCİ ÜYELERE ÖNCELİKLİ BİLET SATIŞLARI HAKKINDA

04 Eylül 2022 Pazar 10:00

Geçtiğimiz sezonlarda üyelerimizden gelen şikâyetlerden dolayı ve yaşanan suistimalleri önlemek amacıyla Yüksek Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci Üyeler için öncelikli dönem bilet satışlarında kod ile doğrulama uygulaması hayata geçiyor. Bu kapsamda üyelerimiz öncelikle https://fenerbahce.org//taraftar/oncelikli-bilet linki üzerinden her maça özel “Öncelikli Bilet Kodu"nu oluşturacak, sonrasında ise passo.com.tr ve Passo Mobil uygulama üzerinden satışa sunulan biletler için “sicil numarası” ve “öncelikli bilet kodu"nu girerek koltuk seçim ekranına ulaşabilecektir.

Öncelikli Bilet Kodu oluşturma adımları ve kullanımı

  1. https://fenerbahce.org//taraftar/oncelikli-bilet linkine gidilir.
  2. Maç seçimi yapılır, TC Kimlik numarası ve sicil numarası bilgileri girilerek SORGULA butonuna basılır.
  3. Üyelik sistemine kayıtlı cep telefonunuza doğrulama kodu gelecektir. Bu kod SMS Kodu alanına girilir ve DOĞRULA butonuna basılır. (Bu adımda gelen kod sadece üyelik doğrulama kodudur, bilet alımında kullanılamaz)
  4. Doğrulama sonrası ekrana öncelikli bilet satışında kullanacağınız kod gelecektir. Bu kod aynı zamanda SMS olarak da cep telefonunuza gönderilecektir.
  5. İlgili maç üyelerimiz için öncelikli satışa açıldığında passo.com.tr ya da Passo Mobil uygulamasında yer alan satın al butonuna basılır, karşınıza çıkan ekrana sicil numarası ve öncelikli bilet kodu girilir. Girdiğiniz bilgilerin doğru olması durumunda koltuk seçim ekranına geçilerek bilet satın alma işlemlerine devam edilir.
 
Öncelikli Bilet Kodu hakkında önemli bilgiler
  • Öncelikli bilet kodu kişiye özel olup kimseyle paylaşılmaması önemle rica olunur. Kodun paylaşılması durumunda tüm sorumluluk üyeye aittir.
  • Üretilen kodlar sadece ilgili maç için geçerli olup, her maça ayrı kod üretilmesi gerekmektedir.
  • Öncelikli bilet kodu üyeye bilet garantisi ya da herhangi bir indirim hakkı vermez, sadece öncelikli dönem satışında koltuk seçim ekranına ulaşmak içindir. (Özellikle bu sezon yüksek kombine sayısına ulaşıldığı için satışa sunulan bilet sayısının çok kısıtlı olduğunu hatırlatmak isteriz)
  • Kodunuzu kaybetmeniz durumunda aynı sayfa üzerinden tekrar kod üretebilirsiniz.
  • Öncelikli bilet kodu sayfasında kod üretilecek maç, www.fenerbahce.org üzerinden ‘maç biletleri satışa çıkıyor’ haberinin yayınlanmasıyla birlikte aktif olup, genel satışa kadar aktif olarak kalacaktır.
  • Öncelikli Bilet Kodu üretmek için kulüp üyelik sistemindeki cep numaranızın güncel olması gerekmektedir. Cep numaranız güncel değilse lütfen uyeiliskileri@fenerbahce.org adresine mail olarak cep telefonu güncelleme talebinizi iletebilirsiniz.
  • https://fenerbahce.org//taraftar/oncelikli-bilet linkindeki olası yoğunluğu önlemek adına lütfen öncelikli bilet kod üretme işlemlerinizi maç satışa sunulmadan önce tamamlamanızı öneririz.
  • Temsilci Üyeler sicil numarası girişi yaparken (hem https://fenerbahce.org//taraftar/oncelikli-bilet hem de Passo üzerinde) sicil numaralarının başına “T” harfi eklemelidirler. (Örnek: T12345)
  • Üye aidat borcu olan üyelerimizin kod üretemeyeceğini hatırlatmak isteriz.