YÜKSEK DİVAN KURULU

Başkanımız Ali Y. Koç, görev süresi sona eren YDK Başkanımız Uğur Dündar için bir teşekkür konuşması yaptı

27 Nisan 2024 Cumartesi 11:43

Başkanımız Ali Y. Koç, Kulübümüzün Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda görev süresi dolan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar’a bugüne kadarki katkıları için bir teşekkür konuşması yaptı. Başkanımız konuşmasının sonunda Uğur Dündar’a bir plaket takdim etti.
 
Başkanımız Ali Y. Koç konuşmasında, “Dışarıda güzel bir düzen kuruldu. İnşallah sorunsuz bir şekilde çok sıra beklemeden hızlı bir şekilde seçimleri tamamlarız. Şimdiden üç adaya da bol şans diliyorum. Kim seçilecekse üçünüzün de kürsüde birbirinizi kucaklayacağınızdan eminim. Burak Bey’in de ifade ettiği gibi demokratik bir yarış oldu. Tesislerimiz kullanıldı. Şekip Bey buradaydı, Sevil Hanım basın toplantısı yaptı, Nihat Bey farklı bir kulvardan gitti. İletişim kanalları kullanıldı, televizyonumuz kullanıldı. Umarım sizler de bu süreçte tatmin olmuşsunuzdur. Sonuç ne olursa olsun camiamız için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
 
YDK Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Hepinize teşekkür etmek istiyorum. İki sene çok hızlı geçti. Normalde süreç 3 sene ama covid dolayısıyla 1 sene seçimleri yapamamıştık. O yüzden Uğur Bey’in süresi iki seneydi. İki sene çok hızlı geçti. Uğur Bey buraya bir misyonla geldi ama kısa sürede camiamızın dinamiklerini, dengelerini, ihtiyaçlarını YDK Başkanımızı olarak, camiamızın yanında durmasını çok güzel yaptı. En zor günde de, en iyi günde de üstün bir Fenerbahçeli ruhuyla ve benim her zaman yaptığım, ‘Fenerbahçe için var olanlar’ tanımına harfiyen uyan bir duruşla kendisi ve kurulu bizlerle uyum içinde çalıştılar, destek oldular, yeri geldi morla verdiler, yeri geldi akil adam gibi yön verdiler. Yeri, geldi biz kendilerine danıştık. Ben size şahsım, Yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür ediyorum. En azından şunu söyleyebilirim; ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımın kalbine altın harflerle yazıldınız. Camiamızda resmi bir göreviniz olsun, olmasın sonuna kadar Fenerbahçemizi destekleyeceğinizden zerre kadar şüphemiz yok. Geçmişte yaptığınız gibi ileride de bu ruhu yaşatacağınızı biliyoruz.”
ifadelerini kullandı.
 
Başkanımız Ali Y. Koç, konuşmasının ardından YDK Başkanımız Uğur Dündar’a bir plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Başkanımız, YDK Başkanımız Uğur Dündar ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Plakette; “Fenerbahçe Spor Kulübü'ne sonsuz emekle hizmet eden Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Sayın Uğur Dündar
 
Fenerbahçelilik ruhunu her daim en yüksek perdeden yaşayan ve kulübümüze katkı sağlayan siz değerli Yüksek Divan Kurulu Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
 
Görev aldığınız süre boyunca gösterdiğiniz özveri, tutku ve sadakat, Kulübümüzün hafızasına altın harflerle yazılmıştır.
 
Kulübümüzün içerisinden geçmekte olduğu iyi, zorlu her anda, uyumlu çalışmalarınız ve destekçi yaklaşımınızla yanımızda olmanız, bize güç vermiştir.
 
Fenerbahçe ailemizin bir parçası olarak bu kutsal çatı altında her zaman özel bir yeriniz olacaktır.
 
Emekleriniz için teşekkür eder, Kulübümüzün umut ve başarılarla dolu geleceğinde de hep yan yana olmayı diler, saygı ve sevgilerimizi sunarız.” ifadeleri yer aldı.

Basın Fotoğrafları