KULÜP

Okan Üniversitesi’nden Kulübümüze 4 ödül

25 Nisan 2024 Perşembe 16:18

Okan Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarının oylarıyla belirlenen “İstanbul Okan Üniversitesi 2023 Spor Ödülleri” Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini bulurken, Kulübümüz 4 kategoride ödüle layık görüldü.

11’incisi düzenlenen ödül töreninde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, ‘Sporda Yılın Onur Ödülü’nün sahibi olurken, milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu da ‘Yılın Futbolcusu’ ödülünü aldı.

Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kaptanı Eda Erdem Dündar, ‘Sporda Yılın Onur Ödülü’ne layık görülürken, bir diğer milli voleybolcumuz Melissa Vargas da ‘Yılın Sporcusu’ ödülünün sahibi oldu. Eda Erdem ve Melissa Vargas’ın ödüllerini Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt alırken, Ferdi Kadıoğlu’nun plaketi ise İdari Menajerimiz Emir Yolaç'a verildi. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın ödülü de Genel Menajerimiz Nalan Ramazanoğlu’na takdim edildi.
Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı orta oyuncusu Aslı Kalaç da, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Ödülü’ne layık görülen A Mili Kadın Voleybol Takımımızın plaketini teslim aldı.

Ödül töreni yapılan teşekkür konuşmalarının ardından tamamlandı.     

Basın Fotoğrafları