FUTBOL

Futbolcularımız, EMS Yapı Sivasspor maçının ardından konuştu

22 Nisan 2024 Pazartesi 22:48

Futbol A Takımımızın, ligin 33. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile oynadığı müsabakanın ardından oyuncularımız İrfan Can Kahveci, Alexander Djiku ve Fred yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci: Top auta çıkmış ve kalecinin ayağı sabit duruyor. Biraz futbolu bilmek lazım

Karşılaşmayı değerlendiren İrfan Can Kahveci, “Açıkçası sinirliyim. Şimdi de burada Livakovic’in pozisyonunu ekranda gördüm. Top auta çıkmış zaten, Livakovic kaleci refleksiyle ayağını açmış. Açtıktan sonra tabii ki ayağına darbe geliyor, onu görüyoruz. Bizim yalan söyleyecek halimiz yok. Ama top auta çıkmış ve kalecinin ayağı sabit duruyor. Ben şimdi kendim de izledim. Açıkçası anlam veremiyorum. Cihan Hocamıza da oradayken açıkladım pozisyonu. Biraz futbolu bilmek lazım. Çünkü top artık auta gidiyor. Ve Livakovic adamın ayağına doğru gitmiyor. Adamın ayağı geliyor, Livakovic’in ayağına. Açıkçası çok bir şey söylemek istemiyorum. Çok da sinirliyim. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız. Ama böyle pozisyonlara açıkçası yakıştıramıyorum. Artık işin futbol açısından Türkiye’de nerelere gideceğini tahmin edemiyorum. Bilmiyorum, hayırlısı olsun bakalım.” dedi.

Alexander Djiku: Maalesef bugün iki puan kaybettik

Müsabaka ile ilgili konuşan Djiku, “Elbette ki büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef bugün iki puan kaybettik ve bu almış olduğumuz kayıp zirveden bizi uzaklaştırmış oldu. Maalesef golü de son dakikada yedik. Söylemiş olduğum gibi çok büyük hayal kırıklığı yarattı, çok üzücü bir sonuç oldu. Şu an için bunları söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Fred: Önümüzde başka önemli maçlar da var ama bugünkü maç bizler için çok çok önemliydi

Sivasspor maçının ardından futbolcumuz Fred, şöyle konuştu:

Tabii ki golü attıktan sonra kendi adıma çok mutluydum. Çünkü ben bir ön liberoyum, dolayısıyla çok fazla gol atmıyorum. Golü attığımız için mutluydum. Ancak sonuç böyle olunca pek de mutlu olmak mümkün değil. Böyle anlarda konuşmak zor. Önümüzde başka önemli maçlar da var ama bugünkü maç bizler için çok çok önemliydi. İki kere de öne geçmeyi başardık. Ama maç berabere bitti. Belirtmiş olduğum gibi böyle anlarda konuşmak zordur. Kendimiz üzerine çok fazla düşünmemiz gerekiyor. Çünkü bugün yeteri kadar iyi değildik, berabere kaldık. Önümüzdeki hafta sonu yine önemli bir maça çıkacağız. Belirtmiş olduğum gibi neleri iyi yapmadığımızı düşünmemiz gerekiyor.